RasasiLa Yuqavam Ambergris Showers Eau de Parfum uraknak

1×
Rasasi La Yuqavam Ambergris Showers Eau de Parfum uraknak
Rasasi La Yuqavam Ambergris Showers Eau de Parfum uraknak
Spóroljon
76 830Ft

Spóroljon 64%
75 ml
27 030Ft

Több mint 5 db a raktáron | 36 040,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: RSS0596
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

A férfi Rasasi La Yuqavam Ambergris Showers Eau de Parfum segít kibontakoztatni az Önben rejtőző férfias erőt és merészséget. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik a személyiségét.

  • bőrös illat
  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • kiemeli a szexepilt és a természetesen férfias egyéniséget
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

összetétel
növényi tónusok, galbanum, nőszirom, ambroxan
Az illat fajtája
bőrös

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.