Ralph Lauren Ralph Eau de Toilette hölgyeknek

3×
Ralph Lauren Ralph Eau de Toilette hölgyeknek
Ralph Lauren Ralph Eau de Toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
17 500Ft

Spóroljon 41%
30 ml
10 170Ft

33 900,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: RAL0108 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Rendeljen Ralph Lauren termékeket legalább 24 000 Ft értékben, és megajándékozzuk egy törölközővel az említett márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Ralph Lauren Ralph
Összetétel

Burkolja magát olyan illatba, amelytől a hangulata egész nap remek lesz. Az Ralph Lauren Ralph eau de toilette az optimizmus és a tökéletes boldogság érzésének kifejeződése.

  • virágos illat
  • gyümölcsös illat
  • a 21. századbeli modern nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, T-BUTYL ALCOHOL, CITRONELLOL, CITRAL, DENATONIUM BENZOATE (F.I.L. D190307/1). A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
illatvirág, frézia, mandarin, alma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, illatvirág, frézia, borónia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
frézia, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Ralph Lauren a márkáról

Ralph Lauren parfümök| Ralph Lauren - Az amerikai Ralph Lauren divattervező 1939. október 14. - én született New Yorkban, és Bronxban nevelkedett. A munkája egy nyakkendőket gyártó cégnél arra ösztönözte, hogy saját maga kezdjen nyakkendőket tervezni. 1967 - ben vált üzletemberré. Az elejétől kezdve jellemző volt a Ralph Lauren márkára a gazdag stílus, mely az angol arisztokrácia benyomását keltette. 1971 - ben nyitotta meg Beverly Hills - ben az első üzletét, ma már szerte a világban vannak üzletei, mint pl.: Londonban, Párizsban vagy Sanghajban. A Ralph Lauren parfümöket a 70 - es évek végén dobták a piacra, melyek a márka kínálatának fontos szerepét játszották. Tükröződik bennük Ralph Lauren megszállottsága a részletek iránt és az időn túli érzékisége.

Értékelés Ralph Lauren Ralph3