Ralph LaurenPolo Ultra Blue Eau de Toilette uraknak

8×
Ralph Lauren Polo Ultra Blue Eau de Toilette uraknak
Ralph Lauren Polo Ultra Blue Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
125 ml
26 890Ft

Raktáron | 21 512,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: RAL1508
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A Ralph Lauren Polo Ultra Blue Eau de Toilette uraknak friss illatával Önt is elvarázsolja. Illata igazán nyárias és azonnal a gondtalan forró, kalandokkal teli nyári napokat idézi majd fel viselőjében. Üde illata tökéletes választás nappali viseletre, minden kalandvágyó, aktív férfinak.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • modern magabiztos férfinak
  • citrusos-vizes illat

Illat összetétele:
Egy igazi frissítő energialökettel indul az illat a citromnak, cedrátcitromnak és a citromverbénának köszönhetően. Az egzotikus illatokat az aromás bazsalikom hozza harmóniába. Szivében társul hozzá a Ralph Lauren különleges Ambertonic illata. Alapja inkább sós, vizes hangulatú amelyben a pézsma csábító illata varázsolja el.

Illat története:
A Ralph Lauren márkát lezser, sportosabb stílusának köszönhetően ismerhetjük. Ehhez tökéletesen illik az Ultra Blue könnyed nyárias illata. Ideális választás a mindennapokra minden modern férfinak. Az illat 2018-ban jelent meg és egyszerű tónusait a letisztult kék üveg tökéletesen kiegészíti.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citromverbéna, citrom, bazsalikom, cedrátcitrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ambertonic™, ásványok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, só, pézsma
Az illat fajtája
citrusos, vizes

Ralph Lauren parfümök| Ralph Lauren - Az amerikai Ralph Lauren divattervező 1939. október 14. - én született New Yorkban, és Bronxban nevelkedett. A munkája egy nyakkendőket gyártó cégnél arra ösztönözte, hogy saját maga kezdjen nyakkendőket tervezni. 1967 - ben vált üzletemberré. Az elejétől kezdve jellemző volt a Ralph Lauren márkára a gazdag stílus, mely az angol arisztokrácia benyomását keltette. 1971 - ben nyitotta meg Beverly Hills - ben az első üzletét, ma már szerte a világban vannak üzletei, mint pl.: Londonban, Párizsban vagy Sanghajban. A Ralph Lauren parfümöket a 70 - es évek végén dobták a piacra, melyek a márka kínálatának fontos szerepét játszották. Tükröződik bennük Ralph Lauren megszállottsága a részletek iránt és az időn túli érzékisége.