Ralph Lauren Polo Red Rush Eau de Toilette uraknak

Ralph Lauren Polo Red Rush Eau de Toilette uraknak
Ralph Lauren Polo Red Rush Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
125 ml
25 710Ft

20 568Ft / 100 ml, áfával
Kód: RAL05741 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 01. 26.

Ralph Lauren Polo Red Rush parfüm leírása
Összetétel

A Ralph Lauren Polo Rush kölnivíz, egy felvillanyozó férfias illatot áraszt, amely tartalmazza a piros mandarin, a friss menta és a cédrusfa illatát. Azonnali frissesség és energia érzését nyújtja, és szükség esetén segít önbizalmának növelésében is.

  • aromás, citrusos illat
  • alkalmas bármikor mindennapi használatra
  • az illat bemutatására 2018-ban került sor

Az illat összetétele
A Polo Red Rush illat elsődlegesen a piros mandarinból nyert olaj, társulva a grapefruit-olaj, a szikrázó citromolaj és az ananász illatával lepi meg. Az illatkompozíció szívét a narancsvirág, a mentaolaj és a levendulaillat aromájának, valamint a piros alma és a piros sáfrány illatának egyvelege képezi. A cédrusfa, a pézsma és a piros kávé illata a készítmény alapjában mindezt egy bársonyos és ellenállhatatlan aromává teszi, amely hosszú órákon keresztül az ön hűséges kísérője lesz.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
citrusos, fás

Ralph Lauren a márkáról

Ralph Lauren parfümök| Ralph Lauren - Az amerikai Ralph Lauren divattervező 1939. október 14. - én született New Yorkban, és Bronxban nevelkedett. A munkája egy nyakkendőket gyártó cégnél arra ösztönözte, hogy saját maga kezdjen nyakkendőket tervezni. 1967 - ben vált üzletemberré. Az elejétől kezdve jellemző volt a Ralph Lauren márkára a gazdag stílus, mely az angol arisztokrácia benyomását keltette. 1971 - ben nyitotta meg Beverly Hills - ben az első üzletét, ma már szerte a világban vannak üzletei, mint pl.: Londonban, Párizsban vagy Sanghajban. A Ralph Lauren parfümöket a 70 - es évek végén dobták a piacra, melyek a márka kínálatának fontos szerepét játszották. Tükröződik bennük Ralph Lauren megszállottsága a részletek iránt és az időn túli érzékisége.

Értékelés Ralph Lauren Polo Red Rush