Ralph Lauren Polo Red Eau de Toilette uraknak

Ralph Lauren Polo Red Eau de Toilette uraknak
Ralph Lauren Polo Red Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
125 ml
27 340Ft

21 872,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: RAL0271 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Rendeljen Ralph Lauren termékeket legalább 24 000 Ft értékben, és megajándékozzuk egy törölközővel az említett márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 07. 27.

Leírás Ralph Lauren Polo Red
Összetétel

Tüzes, energiával teli, akárcsak a flakonja. A Ralph Lauren Polo Red Eau de Toilette uraknak fergetegesen energetizáló és frissítő illat. Tele van “piros” illatokkal és garantáltan észreveszik majd ebben az illatban. Fűszeres fás illata tökéletes választás nappali és esti viseletre is.

  • főként hidegebb időjáráshoz
  • mindennapi viseletre
  • aktív férfiaknak

Illat összetétele:
A gondosan összeválogatott illatkompozíció a vörös áfonya és a frissítő citrom illatával indul. A vörös tónusok a szívben is folytatódnak ahol a piros sáfránnyal és a zsályával lep meg az illat. Az energizáló kávé, meleg borostyán és a melengető fás tónusok maradnak meg majd bőrén a legtovább.

Illat története:
Olivier Gilotin alkotta a Ralph Lauren Polo Red illatát. Flakonjában hordozza az erő és a férfiasságot, így egy igazán karakteres illatot alkot. Nevéhez hűen a falkonja is vörös, igazán energizáló, akárcsak az illat. Az illat először 2013-ban jelent meg. Főként a hidegebb időjárásban fejti ki a hatását, így ideális választás télre ś őszre is.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, T-BUTYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BHT, CITRAL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, DENATONIUM BENZOATE (F.I.L. D199307/1). A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, vörös áfonya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
sáfrány, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, fa, kávé
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Ralph Lauren a márkáról

Ralph Lauren parfümök| Ralph Lauren - Az amerikai Ralph Lauren divattervező 1939. október 14. - én született New Yorkban, és Bronxban nevelkedett. A munkája egy nyakkendőket gyártó cégnél arra ösztönözte, hogy saját maga kezdjen nyakkendőket tervezni. 1967 - ben vált üzletemberré. Az elejétől kezdve jellemző volt a Ralph Lauren márkára a gazdag stílus, mely az angol arisztokrácia benyomását keltette. 1971 - ben nyitotta meg Beverly Hills - ben az első üzletét, ma már szerte a világban vannak üzletei, mint pl.: Londonban, Párizsban vagy Sanghajban. A Ralph Lauren parfümöket a 70 - es évek végén dobták a piacra, melyek a márka kínálatának fontos szerepét játszották. Tükröződik bennük Ralph Lauren megszállottsága a részletek iránt és az időn túli érzékisége.

Értékelés Ralph Lauren Polo Red