Skip to main content

Ralph LaurenPolo Red Eau de Parfum uraknak

Ralph Lauren Polo Red Eau de Parfum uraknak
Ralph Lauren Polo Red Eau de Parfum uraknak
40 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: RAL05973
Ajándék az Ön számára
Spirit of the Brave férfi parfüm 50 ml-es méretben ingyen, 19 700 Ft feletti vásárlás esetén az Azzaro, Diesel, Cacharel vagy Ralph Lauren márkáktól.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Engedje, hogy érzékisége teljes erővel megmutatkozzon. A Ralph Lauren Polo Red Eau de Parfum férfiillatszer mágneses vonzerővel ruházza fel, és minden környezetében lévő hölgy szívet megdobogtatja. A fás gyömbér és a zsálya érzéki kombinációja a férfias szenvedély erejét eddig nem látott magasságra emeli.

  • melengető fűszeres-fás illat
  • különleges, nagyon szenvedélyes hangulatú alkalmakra
  • kiemeli viselője szexepiljét

Az illat összetétele
Először a gyömbér és a grépfrútolaj szokatlan keveréke csapja meg az orrát finom vörös áfonya kíséretében. A nagyon férfias levendula és a zsályaolaj kombinációja követi az érzékiség hullámait. Egyúttal a lágy cistus és egzotikus elemi olaj tónusai is belépnek a kompozícióba. A csábítás intenzív auráját a ritka fás-pézsma akkordok garantálják összefonódva a benzoin és a mirha édeskés tónusaival.

Az illat története
Az élénkvörös színű üvegcse már sejteti, hogy valóban egy igazi szerelmi elixírt rejteget. A Ralph Lauren Polo Red 2020-as férfi illata tökéletesen illik a kettesben töltött romantikus pillanatokhoz – szenvedélyes légkört teremt, és garantálja viselőjének a csábítás sikerét. 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Ralph Lauren parfümök| Ralph Lauren - Az amerikai Ralph Lauren divattervező 1939. október 14. - én született New Yorkban, és Bronxban nevelkedett. A munkája egy nyakkendőket gyártó cégnél arra ösztönözte, hogy saját maga kezdjen nyakkendőket tervezni. 1967 - ben vált üzletemberré. Az elejétől kezdve jellemző volt a Ralph Lauren márkára a gazdag stílus, mely az angol arisztokrácia benyomását keltette. 1971 - ben nyitotta meg Beverly Hills - ben az első üzletét, ma már szerte a világban vannak üzletei, mint pl.: Londonban, Párizsban vagy Sanghajban. A Ralph Lauren parfümöket a 70 - es évek végén dobták a piacra, melyek a márka kínálatának fontos szerepét játszották. Tükröződik bennük Ralph Lauren megszállottsága a részletek iránt és az időn túli érzékisége.