Ralph LaurenPolo Red Eau de Parfum uraknak

Ralph Lauren Polo Red Eau de Parfum uraknak
Ralph Lauren Polo Red Eau de Parfum uraknak
75 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: RAL05975
Ajándék az Ön számára
Spirit of the Brave férfi parfüm 35 ml-es méretben ingyen, 13 700 Ft feletti vásárlás esetén az Azzaro, Diesel, Cacharel vagy Ralph Lauren márkáktól. Amennyiben 19 700 Ft felett vásárol az 50 ml-es méretet kapja, ha pedig 24 000 Ft felett, akkor a 75 ml-es kiszerelést.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Engedje, hogy érzékisége teljes erővel megmutatkozzon. A Ralph Lauren Polo Red Eau de Parfum férfiillatszer mágneses vonzerővel ruházza fel, és minden környezetében lévő hölgy szívet megdobogtatja. A fás gyömbér és a zsálya érzéki kombinációja a férfias szenvedély erejét eddig nem látott magasságra emeli.

  • melengető fűszeres-fás illat
  • különleges, nagyon szenvedélyes hangulatú alkalmakra
  • kiemeli viselője szexepiljét

Az illat összetétele
Először a gyömbér és a grépfrútolaj szokatlan keveréke csapja meg az orrát finom vörös áfonya kíséretében. A nagyon férfias levendula és a zsályaolaj kombinációja követi az érzékiség hullámait. Egyúttal a lágy cistus és egzotikus elemi olaj tónusai is belépnek a kompozícióba. A csábítás intenzív auráját a ritka fás-pézsma akkordok garantálják összefonódva a benzoin és a mirha édeskés tónusaival.

Az illat története
Az élénkvörös színű üvegcse már sejteti, hogy valóban egy igazi szerelmi elixírt rejteget. A Ralph Lauren Polo Red 2020-as férfi illata tökéletesen illik a kettesben töltött romantikus pillanatokhoz – szenvedélyes légkört teremt, és garantálja viselőjének a csábítás sikerét. 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Ralph Lauren parfümök| Ralph Lauren - Az amerikai Ralph Lauren divattervező 1939. október 14. - én született New Yorkban, és Bronxban nevelkedett. A munkája egy nyakkendőket gyártó cégnél arra ösztönözte, hogy saját maga kezdjen nyakkendőket tervezni. 1967 - ben vált üzletemberré. Az elejétől kezdve jellemző volt a Ralph Lauren márkára a gazdag stílus, mely az angol arisztokrácia benyomását keltette. 1971 - ben nyitotta meg Beverly Hills - ben az első üzletét, ma már szerte a világban vannak üzletei, mint pl.: Londonban, Párizsban vagy Sanghajban. A Ralph Lauren parfümöket a 70 - es évek végén dobták a piacra, melyek a márka kínálatának fontos szerepét játszották. Tükröződik bennük Ralph Lauren megszállottsága a részletek iránt és az időn túli érzékisége.