Ralph Lauren Polo Blue Gold BlendEau de Parfum uraknak

1×
Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend Eau de Parfum uraknak
Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
75 ml
18 090Ft

Kód: RAL05744 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend parfüm leírása
Összetétel

A Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend Eau de Parfum a friss levegőt, a tökéletes kék égboltot és a víz zabolázatlan erejét rejti. Ez az energikus férfi illat maga a kifinomultság és az időtlen elegancia megtestesülése.

  • fás, aromás illat
  • minden túláradó energiájú, szabad férfi számára
  • a 2003. évi eredeti Polo Blue illat új interpretációja

Az illat összetétele
Fejillatában zamatos, de kissé kesernyés grépfrút kíséri a gyömbér, bors és levendula fűszeres és csípős jegyeit. A kantalup cukor sárgadinnye és a zöld alma frissítő egységét a szívben a zsálya és a kardamom olaj aromás esszenciája teszi teljessé. Fináléjában pedig a vetiver, pacsuli, ámbra és tömjén fás-földes társulásával bűvöli el.

Az illat története
A Polo Blue Gold Blend speciális kiadása az eredeti Polo Blue változat újraértelmezése, mely 2019 tavaszán jelent meg. Eleganciájával a Ralph Lauren márka könnyedségét, fényűzését és amerikai lelkületét tükrözi. Kobaltkék üvegcséjét az aranygombos és gazdagon szegett, kultikus Ralph Lauren zakó ihlette.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, gyömbér, grapefruit, levendula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zöldalma, zsálya, kardamom olaj, sárgadinnye
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, tömjén, vetiverfű
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Ralph Lauren a márkáról

Ralph Lauren parfümök| Ralph Lauren - Az amerikai Ralph Lauren divattervező 1939. október 14. - én született New Yorkban, és Bronxban nevelkedett. A munkája egy nyakkendőket gyártó cégnél arra ösztönözte, hogy saját maga kezdjen nyakkendőket tervezni. 1967 - ben vált üzletemberré. Az elejétől kezdve jellemző volt a Ralph Lauren márkára a gazdag stílus, mely az angol arisztokrácia benyomását keltette. 1971 - ben nyitotta meg Beverly Hills - ben az első üzletét, ma már szerte a világban vannak üzletei, mint pl.: Londonban, Párizsban vagy Sanghajban. A Ralph Lauren parfümöket a 70 - es évek végén dobták a piacra, melyek a márka kínálatának fontos szerepét játszották. Tükröződik bennük Ralph Lauren megszállottsága a részletek iránt és az időn túli érzékisége.

Értékelés Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend1