Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend Eau de Parfum uraknak

2×
Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend Eau de Parfum uraknak
Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
75 ml
18 090Ft

24 120,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: RAL05744 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 08. 06.
Személyes átvétel
péntek 2021. 08. 06.

Leírás Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend
Összetétel

A Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend Eau de Parfum a friss levegőt, a tökéletes kék égboltot és a víz zabolázatlan erejét rejti. Ez az energikus férfi illat maga a kifinomultság és az időtlen elegancia megtestesülése.

  • fás, aromás illat
  • minden túláradó energiájú, szabad férfi számára
  • a 2003. évi eredeti Polo Blue illat új interpretációja

Az illat összetétele
Fejillatában zamatos, de kissé kesernyés grépfrút kíséri a gyömbér, bors és levendula fűszeres és csípős jegyeit. A kantalup cukor sárgadinnye és a zöld alma frissítő egységét a szívben a zsálya és a kardamom olaj aromás esszenciája teszi teljessé. Fináléjában pedig a vetiver, pacsuli, ámbra és tömjén fás-földes társulásával bűvöli el.

Az illat története
A Polo Blue Gold Blend speciális kiadása az eredeti Polo Blue változat újraértelmezése, mely 2019 tavaszán jelent meg. Eleganciájával a Ralph Lauren márka könnyedségét, fényűzését és amerikai lelkületét tükrözi. Kobaltkék üvegcséjét az aranygombos és gazdagon szegett, kultikus Ralph Lauren zakó ihlette.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, gyömbér, levendula, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kardamom olaj, zöldalma, zsálya, sárgadinnye
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pacsuli, vetiverfű, tömjén
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Ralph Lauren a márkáról

Ralph Lauren parfümök| Ralph Lauren - Az amerikai Ralph Lauren divattervező 1939. október 14. - én született New Yorkban, és Bronxban nevelkedett. A munkája egy nyakkendőket gyártó cégnél arra ösztönözte, hogy saját maga kezdjen nyakkendőket tervezni. 1967 - ben vált üzletemberré. Az elejétől kezdve jellemző volt a Ralph Lauren márkára a gazdag stílus, mely az angol arisztokrácia benyomását keltette. 1971 - ben nyitotta meg Beverly Hills - ben az első üzletét, ma már szerte a világban vannak üzletei, mint pl.: Londonban, Párizsban vagy Sanghajban. A Ralph Lauren parfümöket a 70 - es évek végén dobták a piacra, melyek a márka kínálatának fontos szerepét játszották. Tükröződik bennük Ralph Lauren megszállottsága a részletek iránt és az időn túli érzékisége.

Értékelés Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend