Ralph LaurenPolo Blue borotválkozás utáni arcvíz uraknak

Ralph Lauren Polo Blue borotválkozás utáni arcvíz uraknak
Ralph Lauren Polo Blue borotválkozás utáni arcvíz uraknak
125 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: RAL0047
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a Ralph Lauren márkától legalább 18 000 Ft értékben, és egy neszesszert kap ajándékba. 27 700 Ft feletti vásárlás esetén egy utazótáskával is meglepjük.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Konzisztencia
víz

Ralph Lauren parfümök| Ralph Lauren - Az amerikai Ralph Lauren divattervező 1939. október 14. - én született New Yorkban, és Bronxban nevelkedett. A munkája egy nyakkendőket gyártó cégnél arra ösztönözte, hogy saját maga kezdjen nyakkendőket tervezni. 1967 - ben vált üzletemberré. Az elejétől kezdve jellemző volt a Ralph Lauren márkára a gazdag stílus, mely az angol arisztokrácia benyomását keltette. 1971 - ben nyitotta meg Beverly Hills - ben az első üzletét, ma már szerte a világban vannak üzletei, mint pl.: Londonban, Párizsban vagy Sanghajban. A Ralph Lauren parfümöket a 70 - es évek végén dobták a piacra, melyek a márka kínálatának fontos szerepét játszották. Tükröződik bennük Ralph Lauren megszállottsága a részletek iránt és az időn túli érzékisége.