Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum unisex

Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum unisex
Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: PRA02886 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow
Összetétel

Felejtse el a szabályokat, határokat és limiteket. Az unisex Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum azok számára való, akik nem félnek kitűnni a tömegből.

  • nem konvencionális stílusú egyéniségeknek
  • unisex illat

Összetétel

összetétel
cédrusfa, bőr, füge
Az illat fajtája
gyümölcsös, bőrös

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow