Prada Luna Rossa Sporteau de toilette uraknak

6×
Prada Luna Rossa Sport eau de toilette uraknak
Prada Luna Rossa Sport eau de toilette uraknak
100 ml
25440Ft

Kód: PRA0555 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 09.

Prada Luna Rossa Sport parfüm leírása
Összetétel

A Prada Luna Rossa Sport fűszeres férfi parfümöt kifejezetten a sportos lelkületű férfiak számára tervezték. Ennek a rendkívüli parfümnek az aromáját a fontos verseny előtti este hangulata ihlette. Az izgalom, várakozás és lelki felkészülés. A Prada Luna Rossa Sport parfümöt viselő férfi megfélemlíthetetlen és minden helyzetben kiegyensúlyozott.

A hangulatot megjelenítő Prada Luna Rossa Sport férfi parfüm a győzelmet jelentő kihívást fejezi ki. Az illat bevezető jegyei rendkívül hódítóak. A borókabogyó fergeteget karizmatikus gyömbér teszi teljessé. Szívillatát áthatja a rendkívül üde levendula. A Prada Luna Rossa Sport alapillatában érzéki tonkabab egyesül az izgalmas vaníliával.

Élvezze ki teljes mértékben, és vegye körül magát a Prada Luna Rossa Sport pompás illatával, melyet mintha csak a bátor férfiak számára teremtettek volna! Hangsúlyozza kivételes személyiségét, és élvezze az intenzív frissesség érzését! Az illat 2015-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
borókabogyó, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Luna Rossa Sport