Prada Luna Rossa Sporteau de toilette uraknak

5×
Prada Luna Rossa Sport eau de toilette uraknak
Prada Luna Rossa Sport eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
24450Ft

Kód: PRA0555 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen terméket a Prada Luna Rossa férfi kollekcióból és egy Luna Rossa Carbon tusfürdőt kap ajándékba.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 02. 28.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 02. 28.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Prada Luna Rossa Sport parfüm leírása
Összetétel

A Prada Luna Rossa Sport fűszeres férfi parfümöt kifejezetten a sportos lelkületű férfiak számára tervezték. Ennek a rendkívüli parfümnek az aromáját a fontos verseny előtti este hangulata ihlette. Az izgalom, várakozás és lelki felkészülés. A Prada Luna Rossa Sport parfümöt viselő férfi megfélemlíthetetlen és minden helyzetben kiegyensúlyozott.

A hangulatot megjelenítő Prada Luna Rossa Sport férfi parfüm a győzelmet jelentő kihívást fejezi ki. Az illat bevezető jegyei rendkívül hódítóak. A borókabogyó fergeteget karizmatikus gyömbér teszi teljessé. Szívillatát áthatja a rendkívül üde levendula. A Prada Luna Rossa Sport alapillatában érzéki tonkabab egyesül az izgalmas vaníliával.

Élvezze ki teljes mértékben, és vegye körül magát a Prada Luna Rossa Sport pompás illatával, melyet mintha csak a bátor férfiak számára teremtettek volna! Hangsúlyozza kivételes személyiségét, és élvezze az intenzív frissesség érzését! Az illat 2015-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Fej
borókabogyó, gyömbér
Szív
levendula
Alap
vanília, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Luna Rossa Sport