Prada Luna Rossa Sport

eau de toilette férfiaknak 100 ml

5×
Prada Luna Rossa Sport eau de toilette férfiaknak 100 ml
Ingyenes kiszállítás
100 ml
21 940Ft

Kód: PRA0555 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 05. 21.
Személyes átvétel
kedd 2019. 05. 21.
Prada Luna Rossa Sport
100 ml | 21 940Ft

Prada Luna Rossa Sport parfüm leírása

A Prada Luna Rossa Sport fűszeres férfi parfümöt kifejezetten a sportos lelkületű férfiak számára tervezték. Ennek a rendkívüli parfümnek az aromáját a fontos verseny előtti este hangulata ihlette. Az izgalom, várakozás és lelki felkészülés. A Prada Luna Rossa Sport parfümöt viselő férfi megfélemlíthetetlen és minden helyzetben kiegyensúlyozott.

A hangulatot megjelenítő Prada Luna Rossa Sport férfi parfüm a győzelmet jelentő kihívást fejezi ki. Az illat bevezető jegyei rendkívül hódítóak. A borókabogyó fergeteget karizmatikus gyömbér teszi teljessé. Szívillatát áthatja a rendkívül üde levendula. A Prada Luna Rossa Sport alapillatában érzéki tonkabab egyesül az izgalmas vaníliával.

Élvezze ki teljes mértékben, és vegye körül magát a Prada Luna Rossa Sport pompás illatával, melyet mintha csak a bátor férfiak számára teremtettek volna! Hangsúlyozza kivételes személyiségét, és élvezze az intenzív frissesség érzését! Az illat 2015-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Fej
borókabogyó, gyömbér
Szív
levendula
Alap
tonkabab, vanília
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Luna Rossa Sport

Új értékelés hozzáadása

5.0
5 értékelés
5
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás