PradaLuna Rossa Sport Eau de Toilette uraknak

12×
Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette uraknak
Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
26 930Ft

Raktáron | 26 930,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: PRA0555
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Koncentrálja minden erejét egyetlen célra, a győzelemre. A férfi Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette olyan férfias esszenciák elegye, melyek az elszántságát támogatják. Legyen legyőzhetetlen, tapasztalja meg a győzelem és a környezete csodálatának édes érzését.

  • friss, keleties-fűszeres illat
  • célratörő, sportos beállítottságú férfiaknak
  • minden egyes napra jó adag magabiztosságot ad

Az illat összetétele
Az energiaáradat a gyömbér csípősségével kísért, aromás borókabogyókkal indul. Ezt követően a férfias levendula kezd egyre inkább előretörni, hogy támogassa a lelkierejét. A tonkabab és a vanília társulása ugyanolyan kitartást és erőteljességet ad az illatnak, mint amivel Ön a saját teljesítményére koncentrál.

Az illat története
A 2015-ben megjelent férfi Prada Luna Rossa Sport parfüm inspirációjául maga a sport, a mozgás öröme és a legyőzhetetlenség érzése szolgált. A mutatós megjelenésű üvegcse piros színű üvege és sima, ezüstszínű fémje az előtt a jachting előtt tiszteleg, melynél az erő ugyanolyan fontos, mint az ellenállóképesség és a gyors döntés.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., WATER (AQUA), PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE. ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 80% VOL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
borókabogyó, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, vanília
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.