Prada Luna Rossaeau de toilette uraknak

1×
Prada Luna Rossa eau de toilette uraknak
Prada Luna Rossa eau de toilette uraknak
50 ml
17 590Ft

Kód: PRA0084 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 07. 15.

Prada Luna Rossa parfüm leírása
Összetétel

Aye aye, Captain! Uraim, engedjék, hogy felébredjen önökben a kisfiú, aki vitorlással akarja felfedezni a nyílt tengert! A Prada Luna Rossa férfi Eau de Toilette minden érzéket elkápráztat, végtelen inspirációforrást ad és a bizonyosságot, hogy ön bármire képes.

  • citrusos-aromás illat
  • modern férfiaknak
  • bármikor tökéletes, főleg a melegebb napokon

Az illat összetétele
A Prada Luna Rossa fejillatában a frissítő keserűnarancs okoz önnek meglepetést, amelynek szokatlanul izgalmas és energikus aromáját tökéletesen egészíti ki az érzéki levendula. A szívillat tovább kábítja az érzékeket, hiszen csábító zsályát és friss mentaleveleket rejt. A formabontó alapillatot szokatlan összetevők, az ambroxan és az ambrette alkotják.

Az illat története
Az üvegcse alakját a modern vitorlások ihlették, az illatot pedig Daniela Andrier német parfümőrnek köszönhetjük. A Luna Rossát 2012-ben dobták piacra, és jól bizonyítja, hogy a Prada nemcsak a divat, hanem az illatok világához is képes hozzájárulni.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, levendula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
menta, muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan, ambrette
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Luna Rossa