Prada Luna Rossaeau de toilette uraknak

1×
Prada Luna Rossa eau de toilette uraknak
Prada Luna Rossa eau de toilette uraknak
Akció
150 ml
25 490Ft

Kód: PRA0130 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 07. 16.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 07. 16.

Prada Luna Rossa parfüm leírása
Összetétel

Aye aye, Captain! Uraim, engedjék, hogy felébredjen önökben a kisfiú, aki vitorlással akarja felfedezni a nyílt tengert! A Prada Luna Rossa férfi Eau de Toilette minden érzéket elkápráztat, végtelen inspirációforrást ad és a bizonyosságot, hogy ön bármire képes.

  • citrusos-aromás illat
  • modern férfiaknak
  • bármikor tökéletes, főleg a melegebb napokon

Az illat összetétele
A Prada Luna Rossa fejillatában a frissítő keserűnarancs okoz önnek meglepetést, amelynek szokatlanul izgalmas és energikus aromáját tökéletesen egészíti ki az érzéki levendula. A szívillat tovább kábítja az érzékeket, hiszen csábító zsályát és friss mentaleveleket rejt. A formabontó alapillatot szokatlan összetevők, az ambroxan és az ambrette alkotják.

Az illat története
Az üvegcse alakját a modern vitorlások ihlették, az illatot pedig Daniela Andrier német parfümőrnek köszönhetjük. A Luna Rossát 2012-ben dobták piacra, és jól bizonyítja, hogy a Prada nemcsak a divat, hanem az illatok világához is képes hozzájárulni.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, levendula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
menta, muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan, ambrette
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Luna Rossa