Prada Luna Rossa spray dezodor uraknak

Prada Luna Rossa spray dezodor uraknak
Prada Luna Rossa spray dezodor uraknak
150 ml
9 250Ft

6 167Ft / 100 ml, áfával
Kód: PRA0132 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 03. 08.

Prada Luna Rossa parfüm leírása
Összetétel

Megbízható védelem a kellemetlen szagok ellen és csábító illat. A Prada Luna Rossa spray dezodor uraknak kiemeli az azonosnevű parfüm illatát és hatékonyan megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását és az izzadást. Ápolja az érzékeny hónalj bőrét és hosszantartó frissesség érzetet biztosít.

Tulajdonságok:

  • hosszantartó védelmet nyújt az izzadás ellen
  • kiegészíti az azonosnevű parfüm illatát
  • megszünteti a kellemetlen szagokat
  • kíméletes a bőrhöz
  • frissítő illat

Használata:
Tiszta és száraz hónaljra vigye fel. Szükség szerint ismételje a felvitelt.

Összetétel

Csomagolás
spray

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Luna Rossa