Prada Luna Rossa Carboneau de toilette uraknak

11×
Prada Luna Rossa Carbon eau de toilette uraknak
Prada Luna Rossa Carbon eau de toilette uraknak
100 ml
25070Ft

Kód: PRA0847 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 31.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 03. 31.

Prada Luna Rossa Carbon parfüm leírása
Összetétel

A tökéletes érzéki élmények olyan forrásokból származnak, amelyekre nem is számított volna. A Prada Luna Rossa Carbon férfi Eau de Toilette a legsötétebb sziklák erejét és a legfinomabb szellő gyengédségét egyesíti. Ismerje meg az illatot, amely az elemek formabontó párosítását sűríti magába, és fémes jegyek rezonálnak benne.

  • aromás illat az igazi férfiaknak
  • az illatot 2017-ben mutatták be 
  • a Prada Luna Rossa férfi illatcsaládba tartozik

Az illat összetétele:
A fejillatot az olasz bergamott határozza meg, amely fekete borssal elegyedik. Utánuk az érzéki levendula akkordjai kerülnek előtérbe, amelyek fémes aromák aláfestésével alkotják az ízig-vérig férfias Eau de Toilette szívillatát. A hosszantartó lecsengésről a pacsulin és ambroxanon nyugvó alapillat gondoskodik.

Az illat története:
A Carbon Eau de Toilette üvegcséje sokban hasonlít a Prada Luna Rossa sorozat többi illatára. Újak azonban a felhasznált anyagok, amelyekben a szén és különböző textúrák jegyei bukkannak fel – a fekete több formában is megjelenik.

Az üvegcse alsó része fekete, átlátszatlan és az organikus selyem textúráját idézve tökéletesen elnyeli a fényt. Ezt sötét, de már átlátszó üveg követi. Az üvegcse formáját úgy tervezték meg, hogy a nyersanyagokat olyan jegyekkel együtt idézze meg, amelyeket fejlett technológiák segítségével dolgoztak fel. A vizuális egyensúlyért a sötét illatot körülölelő, vörös sáv felel.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fémes tónusok, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, ambroxan
Az illat fajtája
aromás

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Luna Rossa Carbon