Prada Luna Rossa BlackEau de Parfum uraknak

3×
Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum uraknak
Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum uraknak
100 ml
23 070Ft

Kód: PRA02131 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 10. 28.
Személyes átvétel
szerda 2020. 10. 28.

Prada Luna Rossa Black parfüm leírása
Összetétel

A dinamikus Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum-öt a bátor férfiak számára alkották, akik nem félnek szembenézni a veszéllyel, ha új lehetőségeket és kihívásokat keresnek.

  • fás és keleties illat
  • magabiztos, merész férfiaknak
  • nappal és este is viselhető

Az illat összetétele
A fejillatban az angyalgyökér érzékien gyógynövényes jegyei érezhetők, amelyeket a bergamott üde robbanása tesz teljessé. A pacsuli és az ámbra bódító akkordjai tovább fokozzák az ön vonzerejét. A karizmatikus alapillat kumarint és pézsmát rejt.

Az illat története
A Prada Luna Rossa Black férfi Eau de Parfum az emberi találékonyságnak és a természet zabolátlanságának kölcsönhatását örökíti meg. Az eredmény egy rafináltan érzéki illattal kifejezett harmónia, amely élénkítő illatélményt nyújt.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
angelikafű
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pacsuli, bergamott
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
benzopyron, borostyán, pézsma
Az illat fajtája
orientális, fás

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Luna Rossa Black3