Prada L'Homme Intenseeau de parfum uraknak

3×
Prada L'Homme Intense eau de parfum uraknak
Prada L'Homme Intense eau de parfum uraknak
100 ml
30 610Ft

Kód: PRA0937 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 13.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 07. 11.

Prada L'Homme Intense parfüm leírása
Összetétel

A Prada L'Homme Intense egy rendkívül kifinomult, karizmatikus illat, amely mágnesként vonzza magára a figyelmet. Viselője az olasz elegancia megtestesítője, stílusával, fellépésével, sugárzó magabiztosságával szemben egyetlen hölgy sem maradhat közömbös. Mutassa meg az Önben lakó Prada-férfit, nyűgözze le környezetét ezzel a mágikus illattal.

  • intenzív keleties-fás illat
  • rendkívül férfias illatú parfümvíz
  • az elegáns és karizmatikus férfi számára
  • esti viseletre, elsősorban hűvösebb időben

Az illat összetétele
A keleties hatású illatkompozíció először az írisz finom, kissé fás illatával nyílik meg, majd az érzéki szívjegyekben az édes ámbra és a fűszeres pacsuli orientális tónusai és ritmusai pulzálnak. Az illat alapját a klasszikus szantálfa, a tonkabab intenzív aromája és a gazdag, érzéki bőr jegyeinek keveredése adja meg.

Az illat története
A férfiaknak szóló Prada L'Homme eau de parfum 2016 közepén jelent meg az üzletek polcain és hamar nagy népszerűségre tett szert. Alig egy évvel később követte az illat intenzívebb, gazdagabb változata, az Intense. Az eau de parfum elegáns, opálosan fekete üvegcsében rejlik, amelyet a Prada ezüst logója díszít, és amely „a sokoldalú Prada-férfi megfoghatatlan természetét” idézi meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
nőszirom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pacsuli, borostyán
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, szantálfa, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fás

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada L'Homme Intense