PradaLes Infusions: Infusion Mimosa Eau de Parfum hölgyeknek

Prada Les Infusions:  Infusion Mimosa Eau de Parfum hölgyeknek
Prada Les Infusions:  Infusion Mimosa Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
39 910Ft

39 910,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: PRA02607 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás Prada Les Infusions: Infusion Mimosa
Összetétel

Idézze meg a tavaszt a Prada Les Infusions - Mimosa eau de parfummel. A Prada Les Infusions egy újabb tagját ismerheti meg, amelyet a mimóza virág napsütötte és gyengéd illatának szenteltek. Egy nagyon friss és virágos parfüm, az öröm és a derűs létállapot kifejezője. Űzze el a hideg napokat és merüljön el ebbe a kellemes tavaszi parfüm illatában.

  • friss, virágos illat
  • egy tavaszi parfüm mindennapokra
  • a gyengéd illatok kedvelőinek  

Az illat összetétele

Először az ánizs és mandarin esszenciák esszenciák friss, gyümölcsös illatát érezhetjük, majd kibontakozik a mimóza és a rózsa abszolút virágos szíve. Ezt követően pedig egy finom fás alapon nyugvó illat marad a bőrön.

Az illat története

Az Infusion de Mimosa 2016-ban került forgalomba. Az illat mögött álló orr Daniela (Roche) Andrier.  A Les Infusions de Prada kollekció tagja, amely az olasz kiválóság szimbóluma, kifinomult karakterű illatokat kínál, és minden egyes kiadás fő összetevőjére összpontosít. A kollekció minden egyes illata más-más személyiséget mutat, és finom intenzitásával magabiztosságot sugároz. A kollekció vintage parfümös üvegeit a divatház klasszikus emblémája díszíti, amelyet Mario Prada tervezett 1913-ban.

Teljes összetevőlista

AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, ANISE ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL,80% VOL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ánizs, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
mimóza, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok
Az illat fajtája
virágos

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Les Infusions: Infusion Mimosa