PradaLes Infusions: Infusion Mandarine Eau de Parfum hölgyeknek

Prada Les Infusions:  Infusion Mandarine Eau de Parfum hölgyeknek
Prada Les Infusions:  Infusion Mandarine Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
48 780Ft

Raktáron | 48 780,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: PRA02609
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Élvezze az olfaktorikus ódát a lédús mandarin illatos aromájában. A Prada Les Infusions parfüm hölgyek részére: Az Infusion Mandarine készítmény csillogó citrusillattal rendelkezik, amely az új energia és az öröm áradatával hat önre.

  • tüzes és friss citrusillat
  • az illat előállítója Daniela Andrier parfümkészítő
  • a forró nyári napokra készült

Az illat összetétele
A teljes illatkompozíció a mandarinos jelleg zöld akcentussal kiegészített, poétikus inspirációjából áll. Az illatot kiegészíti a forró narancs, a mandarinlevél és a citrusfa kérgének illategyvelege. Az illatkompozíció szívét a narancsvirág esszenciája képezi, melyet az opoponax gyantájának meleg tónusú illata követ.

Az illat keletkezésének története
A Les Infusions de Prada kollekció egyes készítményeinek illata mindig a kollekció kulcsfontossággal rendelkező kompozíciójához kapcsolódik. Viszont ez feltárja és bemutatja minden egyes készítmény egyedi, eltérő karakterét is, amit finom intenzitással és az elegancia meglétével teszi. Az Infusion Mandarine kölnivizet a citrusos illat első termékeként 2018-ban mutatták be.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld mandarin, narancs, narancshéj, mandarinfa levél
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
keserűnarancs, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Opoponax
Az illat fajtája
citrusos, aromás

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.