Prada La Femme

ajándékszett I.

Prada La Femme ajándékszett I.
Prada La Femme ajándékszett I.
Eau de Parfum 100 ml + roll-on eau de parfum 10 ml + testápoló tej 100 ml

Kód: PRA0891 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Prada La Femme
Eau de Parfum 100 ml + roll-on eau de parfum 10 ml + testápoló tej 100 ml

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Az illat fajtája
orientális, virágos

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada La Femme

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!