Prada Candy Kisseau de parfum hölgyeknek

1×
Prada Candy Kiss eau de parfum hölgyeknek
Prada Candy Kiss eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
80 ml
28 210Ft

Kód: PRA0691 | Raktáron
1

Kosárba téve

Prada Candy Kiss eau de parfum hölgyeknek
| 1 db | 28 210Ft
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 09. 24.

Prada Candy Kiss parfüm leírása

A csodálatos Prada Candy Kiss parfüm érzéki aromájának köszönhetően egy nyíló virágokkal teli varázslatos keleti kertben érzi majd magát.

  • keleties illat
  • érzéki nőnek
  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz

Összetétel

Fej
pézsma
Szív
narancsfa virág, pézsma
Alap
pézsma, vanília
Az illat fajtája
orientális

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Candy Kiss

4.0
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás