Prada Candy Gloss Eau de Toilette hölgyeknek

Prada Candy Gloss Eau de Toilette hölgyeknek
Prada Candy Gloss Eau de Toilette hölgyeknek
50 ml
19 600Ft

39 200Ft / 100 ml, áfával
Kód: PRA2064 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Prada Candy Gloss parfüm leírása
Összetétel

A Prada Candy kollekció tagja a Prada Candy Gloss Eau de Toilette hölgyeknek. Ebben az aranyos rózsaszín flakonban a hangsúly az édeskés, savanyú cseresznyén van. Édeskés illata tökéletes választás nappali viseletre és főként a melegebb időben bontakozik ki, így ideális nyári és tavaszi viseletre.

  • virágos -gyümölcsös illat
  • romantikus nőnek
  • édeskés illat

Illat összetétele:
A fő illat, a meggy már az első tónusokan érezhető. Gyümölcsös illatát a fekete ribiszke egészíti ki. Szívében a narancsfa virág enyhíti az édeskés illatot, a rózsával és őszibarackkal együtt. Ínyenc alapját a mandula, édeskés vanília és a pézsma alkotja a benzoin és heliotrop különleges tónusaival.

Illat története:
A Prada Candy Gloss illat 2017-ben jelent meg először és Daniela Roche Andrier alkotta. Édeskés illatában a cseresznye dominál amire a rózsaszín flakon is utal. A Prada meghagyta ennél az illatnál is az ikonikus Candy illatok flakonjának formáját, csupán az illat színe változot. Gyümölcsös illatába garantáltan minden romantikus nő beleszeret.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
meggy, feketeribiszke
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
őszibarack, narancsfa virág, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
benzoin, mandula, vanília, pézsma, heliotrop
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Candy Gloss