PradaCandy ajándékszett

Prada Candy ajándékszett
Prada Candy ajándékszett
Ingyenes kiszállítás
39 290Ft

39 290,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PRA02989 | Raktáron

Candy Eau de Parfum 80 ml + parfümös testápoló tej 100 ml + miniatura Eau de Parfum 10 ml

1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 10. 19.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 10. 19.

Leírás Prada Candy
Összetétel

Szerezzen magának örömöt kedvelt illatának előnyös szettjével.A női Prada Candy parfüm-szett dupla örömöt szerez – szép csomagolásával és plusz ajándékkal.

Tulajdonságok:

  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • minden nőnek örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Candy Eau de Parfum 80 ml
  • parfümös testápoló tej 100 ml
  • miniatura Eau de Parfum 10 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Candy