Fedezze fel a Prada L’homme és La Femme illatát

A Prada L‘Homme és La Femme illatok az érem két oldalát, a férfiasságot és a nőiességet, az erőt és a gyengédséget testesítik meg. Mindkettő ledönti azonban a sztereotípiákat, elutasítja a sablonokat, és olfaktorikusan kutatja magának a két nemnek a lényegét. Fedezze fel a női elem csábító erejét és férfi ellenpárja kifinomultságát. Élvezze ki az illatot, mely tökéletesen kiemeli az ön egyedülálló karakterét.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A Prada márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is.  

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

  • Prada
  • Luna Rossa
  • Eau de parfum
  • Eau de toilette

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

Ajánlás