Police To Be WomanEau de Parfum hölgyeknek

35×
Police To Be Woman Eau de Parfum hölgyeknek
Police To Be Woman Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
125 ml
6 200Ft

Kód: POL0046 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
szombat 2020. 12. 05.

Police To Be Woman parfüm leírása
Összetétel

A Police To Be Woman egy virágos-gyümölcsös női parfüm, mely olyan energikus és lázadó nőknek készült, akik kirobbanó energiájukkal és érzékiségükkel nem félnek magukra vonni a figyelmet. A To Be Woman Eau de Parfum illatában a titokzatosság mellett mindig ott bujkál a lázadás szikrája is.

  • virágos, citrusos illat
  • érzéki és csábító
  • nappali és esti viseletre

Az illat jellemzői
A csábító és szenvedélyes jegyek szokatlan megválasztása a Police To Be Woman női parfüm mágikus vonzerejét vetíti elő. A finom alma és édes klementin pezsgő jegyeit a könnyedén savanykás zöld citrom szövi át, amely felfedi rejtett szexepiljét. A szívillat színültig telt ellenállhatatlan édes eszenciákkal. A To Be Woman parfüm izgalmas hangulata végezetül a tiszta pézsmával gazdagított fás alapillattal egyesül.

Az illat története
Az olasz Police divatház „To Be“ illatkollekciója a modern nőt szólítja meg, aki határozott elképzelésekkel rendelkezik a világról és nem fél megmutatni ezeket. A To Be Woman 2012-ban jelent meg a kollekcióra jellemző, a világunkban uralkodó hatalomvágyat ironikusan jelképező, koponyát formázó lila üvegben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, limett, klementin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
édes tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fa, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Police a márkáról

Police parfümök|Police - Az olasz Police márka alatt főleg kiegészítőket képzelhetünk el, mint pl.: napszemüvegek, órák, ékszerek vagy luxus tollak. De ezzel a Police kínálata, mely 1983 - ban volt megalapítva, korántsem teljes. A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, erős személyiséggel. A modern Police parfümök segítenek az image kialakításában. Azon személyiségeknek készült, akik vonzóak és szexik akarnak lenni. Rendelje meg az ellenállhatatlan Police parfümöket a mi eshopunkból.

Értékelés Police To Be Woman35