Police To Be The Queeneau de parfum hölgyeknek

60×
Police To Be The Queen eau de parfum hölgyeknek
Police To Be The Queen eau de parfum hölgyeknek
Akció
125 ml
6 790Ft

Kód: POL0078 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 07.

Police To Be The Queen parfüm leírása
Összetétel

A Police To Be The Queen női eau de parfum gyümölcsös és bársonyos jegyek elképesztően gazdag keverékével árasztja el. Hangsúlyos és provokatív illat, amely mégis magabiztosan egyensúlyoz az eufória és a kecses érzékenység határmezsgyéjén. Gondosan megválogatott összetevői garantálják, hogy Ön minden alkalommal a társaság királynője legyen.

  • gyümölcsös illat
  • érzéki és csábító
  • intenzív és hosszan tartó

Az illat jellemzői
A Police To Be The Queen parfüm naranccsal és a zamatos mandarin aromájával indít, melyet az ibolya és a piros bogyós gyümölcsök elragadó kombinációja egészít ki. A lehengerlő nőiesség a szívben bontakozik ki igazán, ahol a vad ananász és őszibarack mellett az ibolya és a jázmin érzékisége dominál. A hatás a pézsmán, a cédruson és a vanílián nyugvó meleg alap révén lesz teljes.

Az illat története
Az olasz Police divatház „To Be“ illatkollekciója a modern nőt szólítja meg, aki határozott elképzelésekkel rendelkezik a világról és nem fél megmutatni ezeket. A To Be The Queen 2013-ban jelent meg a kollekcióra jellemző, a világunkban uralkodó hatalomvágyat ironikusan jelképező, koponyát formázó hófehér üvegben, melyet arany színű korona díszít.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, piros bogyó, mandarin, petitgrain
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ananász, ibolya, jázmin, őszibarack
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pacsuli, vanília, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Police a márkáról

Police parfümök|Police - Az olasz Police márka alatt főleg kiegészítőket képzelhetünk el, mint pl.: napszemüvegek, órák, ékszerek vagy luxus tollak. De ezzel a Police kínálata, mely 1983 - ban volt megalapítva, korántsem teljes. A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, erős személyiséggel. A modern Police parfümök segítenek az image kialakításában. Azon személyiségeknek készült, akik vonzóak és szexik akarnak lenni. Rendelje meg az ellenállhatatlan Police parfümöket a mi eshopunkból.

Értékelés Police To Be The Queen