Police To Be RebelEau de Toilette uraknak

19×
Police To Be Rebel Eau de Toilette uraknak
Police To Be Rebel Eau de Toilette uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
125 ml
5 590Ft

Kód: POL0244 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
szombat 2020. 12. 05.

Police To Be Rebel parfüm leírása
Összetétel

A Police To Be Rebel eau de toilette férfiak számára önbizalommal tölti el Önt a nap minden órájában.  Mutassa meg, hogy bízik önmagában, és nem hátrál meg a kihívások elől. Provokáljon és győzzön meg mindenkit!

  • aromás illat
  • individualista férfiaknak
  • mindennapi viselet

Az illat jellemzői
Felül az ibolya friss illata a csípős borssal, a szerecsendióval és a pezsgő grapefruittal keveredve senkit nem hagy hidegen. A toalettvizet a szívjegyek emelik ki igazán a tömegből az aromás zsálya, a narancsvirág és a tengeri tónusok egyedi harmóniája révén, amelynek mélységét és erejét a fehér pézsma, gazdag vetiver és a borostyán által képzett alap adja meg.

Az illat története
A karakteres és provokatív Police To Be Rebel Eau de Toilette férfiak számára 2016-ban került a boltokba.  Az illat egyediséget és egyéniséget sugároz. Ihletőjeként az Angliából induló punk mozgalom összetéveszthetetlen tarajos frizurája szolgált. Ez a kakastaréj mára a lázadás mellett a kifinomult ízlés szimbóluma is lett.  A To Be kollekcióra jellemző, koponyát formázó üveget ezúttal a jellegzetes punk taréj díszíti.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, ibolya levelek, szerecsendió
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tengeri tónusok, narancsfa virág, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, borostyán, vetiverfű
Az illat fajtája
citrusos, fűszeres

Police a márkáról

Police parfümök|Police - Az olasz Police márka alatt főleg kiegészítőket képzelhetünk el, mint pl.: napszemüvegek, órák, ékszerek vagy luxus tollak. De ezzel a Police kínálata, mely 1983 - ban volt megalapítva, korántsem teljes. A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, erős személyiséggel. A modern Police parfümök segítenek az image kialakításában. Azon személyiségeknek készült, akik vonzóak és szexik akarnak lenni. Rendelje meg az ellenállhatatlan Police parfümöket a mi eshopunkból.

Értékelés Police To Be Rebel19