Ugrás a fő tartalomhoz
Police To Be Eau de Toilette uraknak
Police To Be Eau de Toilette uraknak
Police To Be Eau de Toilette uraknak
Fej
paprika
Szív
ibolya
Alap
cédrus, borostyán, pacsuli
Az illat fajtájafűszeres, fás

A Police To Be eau de toilette az olyan modern fiatal férfi illata, aki nem hajlandó a névtelen és szürke tömegben elvegyülni. Éppen ellenkezőleg – ő maga akar a stílus meghatározója lenni. Személyiségének, karakterének kifejezésében pedig a To Be illatában tökéletes társra lel.

  • karizmatikus, fűszeres illat
  • erős személyiségű férfinak
  • hétköznapi viseletre

Az illat jellemzői
A fekete bors diktálta jellegzetes fűszeres akkordokat kezdetben a hideg és ragyogó grapefruit frissíti fel. Az ibolya szirmainak üdítő hulláma a Police To Be kollekciójának egyik védjegye. A kompozíció alapját a cédrus és a pacsuli fás jegyei mellett a fehér borostyán visszafogott árnyalata képezi.

Az illat története
A Police To Be férfi parfüm a maga modern, férfias és lázadó módján Hamlet klasszikus dilemmáját idézi: „To be or not to be, that is the question” azaz „Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés”.  Sokkal több ez, mint egy közönséges illat – kihívás, hogy hogyan lehet igazi személyiséggé válni. Használója a karizmatikus férfi, aki az életet minden vonatkozásában kiélvezi. A To Be Eau de Toilette üvegét akár a régészeket és antropológusokat hosszú évtizedeken át izgalomban tartó kristálykoponya is inspirálhatta volna: a fények és árnyékok különös játéka minden rajongónak és gyűjtőnek felkelti a figyelmét.

PoliceTo Be Eau de Toilette uraknak

53×
9 440Ft
29%-kal kedvezőbb ár
40 ml
6 610Ft

Raktáron | 16 525,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: POL0049
1
Express One Hungary
hétfő 2024. 06. 03.
Személyes átvétel
péntek 2024. 05. 31.