Police To Be Eau de Toilette uraknak

27×
Police To Be Eau de Toilette uraknak
Police To Be Eau de Toilette uraknak
Akció
40 ml
3 680Ft

9 200,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: POL0049 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 05. 12.
Személyes átvétel
szerda 2021. 05. 12.

Leírás Police To Be
Összetétel

A Police To Be eau de toilette az olyan modern fiatal férfi illata, aki nem hajlandó a névtelen és szürke tömegben elvegyülni. Éppen ellenkezőleg – ő maga akar a stílus meghatározója lenni. Személyiségének, karakterének kifejezésében pedig a To Be illatában tökéletes társra lel.

  • karizmatikus, fűszeres illat
  • erős személyiségű férfinak
  • hétköznapi viseletre

Az illat jellemzői
A fekete bors diktálta jellegzetes fűszeres akkordokat kezdetben a hideg és ragyogó grapefruit frissíti fel. Az ibolya szirmainak üdítő hulláma a Police To Be kollekciójának egyik védjegye. A kompozíció alapját a cédrus és a pacsuli fás jegyei mellett a fehér borostyán visszafogott árnyalata képezi.

Az illat története
A Police To Be férfi parfüm a maga modern, férfias és lázadó módján Hamlet klasszikus dilemmáját idézi: „To be or not to be, that is the question” azaz „Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés”.  Sokkal több ez, mint egy közönséges illat – kihívás, hogy hogyan lehet igazi személyiséggé válni. Használója a karizmatikus férfi, aki az életet minden vonatkozásában kiélvezi. A To Be Eau de Toilette üvegét akár a régészeket és antropológusokat hosszú évtizedeken át izgalomban tartó kristálykoponya is inspirálhatta volna: a fények és árnyékok különös játéka minden rajongónak és gyűjtőnek felkelti a figyelmét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
paprika
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, cédrus, pacsuli
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Police a márkáról

Police parfümök|Police - Az olasz Police márka alatt főleg kiegészítőket képzelhetünk el, mint pl.: napszemüvegek, órák, ékszerek vagy luxus tollak. De ezzel a Police kínálata, mely 1983 - ban volt megalapítva, korántsem teljes. A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, erős személyiséggel. A modern Police parfümök segítenek az image kialakításában. Azon személyiségeknek készült, akik vonzóak és szexik akarnak lenni. Rendelje meg az ellenállhatatlan Police parfümöket a mi eshopunkból.

Értékelés Police To Be27