PoliceTo Be Camouflage Eau de Toilette uraknak

23×
Police To Be Camouflage Eau de Toilette uraknak
Police To Be Camouflage Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
16 100Ft

Spóroljon 56%
125 ml
7 080Ft

5 664,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: POL0196 | 1 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Police To Be Camouflage
Összetétel

A Police To Be Camouflage egy olyan férfi illat, amely diszkréten vonzza a környezetében lévő hölgyek figyelmét. A terepszínű, lopakodó külső rendkívül intenzív, fűszeres kompozíciót rejt, amely katonás lendülettel ejti rabul az óvatlan szíveket.

  • modern férfiaknak
  • szexi, vagány, fiatalos illat
  • hétköznapi viseletre, de különleges alkalmakra is

Az illat jellemzői
A Police To Be Camouflage egy gazdag és ellentétekkel teli parfüm. Már a bevezetésében magukkal ragadnak a férfias kardamom intenzív akkordjai. A zamatos alma, citrom és maté frissítő kombinációja életre kelti az érzékeket és az ösztönöket. A virágos szívben az átható levendula, az ibolya és a rebarbara jegyei mellett az ínyenc fahéj akkordjai dominálnak, míg az egész kompozíció különlegességét egy szokatlan összetevő, az ózon emeli ki. A fás finálé varázslatos narancsliget, vaníliás jegyek és borostyán segítségével bontja ki illatát.

Az illat története
Az olasz Police divatház „To Be“ illatkollekciója a fiatal, modern férfiakat szólítja meg, akik határozottak, magabiztosak és szeretik a nem hétköznapi részleteket. A To Be Camouflage 2016-ban jelent meg a kollekcióra jellemző, a világunkban uralkodó hatalomvágyat ironikusan jelképező, koponyát formázó üvegben, mely ezúttal egyedi terepszínű mintát kapott.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, kardamon, maté, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szerecsendió, ibolya, levendula, ózon, rebarbara, fahéj, napos tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
narancsfa virága, tonkabab, vetiverfű, vanília, borostyán, kasmírfa, fás tónusok
Az illat fajtája
orientális

Police a márkáról

Police parfümök|Police - Az olasz Police márka alatt főleg kiegészítőket képzelhetünk el, mint pl.: napszemüvegek, órák, ékszerek vagy luxus tollak. De ezzel a Police kínálata, mely 1983 - ban volt megalapítva, korántsem teljes. A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, erős személyiséggel. A modern Police parfümök segítenek az image kialakításában. Azon személyiségeknek készült, akik vonzóak és szexik akarnak lenni. Rendelje meg az ellenállhatatlan Police parfümöket a mi eshopunkból.

Értékelés Police To Be Camouflage21