PoliceOriginal Eau de Toilette uraknak

2×
Police Original Eau de Toilette uraknak
Police Original Eau de Toilette uraknak
Akció
Spóroljon
8 930Ft

Spóroljon 41%
100 ml
5 190Ft

Raktáron | 5 190,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: POL0104

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Kellemes, férfias illat amely a mindennapokon, és különleges alkalmakon is megállja a helyét. A Police Original Eau de Toilette uraknak csodásan maszkulin, csábító illatba burkolja, és garantáltan felkelti környezete figyelmét is. Aromás tónusai frissítők, energizálók, így nappali viseletre tökéletes választás.

  • magabiztos férfiaknak
  • mindennapi viseletre
  • aromás illat

Illat összetétele
A frissítő menta illatát érezhetjük a Police Original eau toilette első tónusaiban. Harmonikusan társul hozzá a levendula, és bergamott, melyek egy igazán energizáló fejillatot képeznek. Szíve egy csodás gólyaorr, és ibolya csokrot rejt. Legtovább bőrén pedig a csábító pézsma, és a titokzatos cédrus, és szantálfa akkordjai maradnak meg.

Illat története
A Police egyszerű, mégis csábító illatairól ismert. Az Original eau de toilette illat először 1998-ban jelent meg. Kellemes társ nappali, és esti viseletre is, és melengető illata remekül bontakozik ki a hidegebb őszi időjárásban. Magabiztos férfiaknak készült, akik nem félnek önmaguk lenni.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
levendula, bergamott, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
aromás

Police parfümök|Police - Az olasz Police márka alatt főleg kiegészítőket képzelhetünk el, mint pl.: napszemüvegek, órák, ékszerek vagy luxus tollak. De ezzel a Police kínálata, mely 1983 - ban volt megalapítva, korántsem teljes. A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, erős személyiséggel. A modern Police parfümök segítenek az image kialakításában. Azon személyiségeknek készült, akik vonzóak és szexik akarnak lenni. Rendelje meg az ellenállhatatlan Police parfümöket a mi eshopunkból.