PoliceGentleman Eau de Toilette uraknak

Police Gentleman Eau de Toilette uraknak
Police Gentleman Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
8 930Ft

Spóroljon 27%
100 ml
6 430Ft

Raktáron | 6 430,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: POL00708
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Mutassa meg a világnak, hogy veleszületett érzéke van az eleganciához. Váljon olyan gentlemanné, akiért megőrülnek a nők. A Police Gentleman Eau de Toilette olyan nem hétköznapi, kifinomult aurát von ön köré, melynek köszönhetően még vonzóbbnak és karizmatikusabbnak érzi majd magát. Vesse bele magát az új nap kalandjaiba!

  • fűszeres-fás illat
  • modern gentlemannek
  • hétköznapi viseletre, de különleges alkalmakra is

Az illat összetétele
A Police Gentleman férfi parfüm fejillatát a fűszerek és a citrusok izgalmas összjátéka alkotja. Fahéjas szívillatában a sáfrány férfias dohánylevelekkel, birssel és gerániummal kiegészülő, elbűvölő esszenciáját érzi majd. Az édes tonkabab és a titokzatos fás akkordok, intenzív pacsulival alkotják az illatkompozíció alapját és nem mindennapi érzéki nyomot hagynak a bőrén.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, bergamott, grapefruit, bors, kardamon, cedrátcitrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
birsalma, gólyaorr, fahéj, dohánylevelek, sáfrány
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, tonkabab, pacsuli, vetiverfű, szantálfa, tölgy, cédrusfa
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Police parfümök|Police - Az olasz Police márka alatt főleg kiegészítőket képzelhetünk el, mint pl.: napszemüvegek, órák, ékszerek vagy luxus tollak. De ezzel a Police kínálata, mely 1983 - ban volt megalapítva, korántsem teljes. A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, erős személyiséggel. A modern Police parfümök segítenek az image kialakításában. Azon személyiségeknek készült, akik vonzóak és szexik akarnak lenni. Rendelje meg az ellenállhatatlan Police parfümöket a mi eshopunkból.