PMD Beauty Replacement Discs Black Coarse cserekorongok

PMD Beauty Replacement Discs Black Coarse cserekorongok
PMD Beauty Replacement Discs Black Coarse cserekorongok
6 db
7 300Ft

1 216,67Ft / 1 db, áfával
Kód: PMD06582 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 06. 23.
Személyes átvétel
szerda 2021. 06. 23.

PMD Beauty a márkáról

Az amerikai PMD Beauty márka olyan intelligens arctisztító készüléket jelentetett meg, mellyel otthona kényelmében is hatékony kozmetikai procedúrákkal kényeztetheti magát. Egyszerűen és biztonságosan.

A PMD Beauty jeligéje a káprázatos magabiztosságot kifejező #BrilliantConfidence. A társaság számára ugyanis kiemelkedően fontos, hogy ügyfelei elégedettek legyenek önmagukkal. Ahogyan a PMD Beauty vezérigazgatója, Sam Alexander mondja: „Hisszük, hogy márkánk mindenkinek segít olyannak szeretnie magát, amilyen.“ Mert aki elégedett az arcbőrével, az a saját megjelenésével is elégedettebb lesz. Az első otthoni használatra való, a bőr mikrodermabráziójára (elhalt hámsejtjeinek mechanikus eltávolítására) szolgáló kézi készülék találmánya mögött a PMD Beauty szakértőinek csapata áll. Szabadalmaztatott forgótárcsája és vákuumos szívórendszere szó szerint forradalmasította az otthoni arcápolás világát.

A PMD Beauty Microderm Classic vákuumos arctisztító készülék a márka Szent Grálja, mely tökéletesen tisztává és finommá teszi az arcot, és a kisebb hibák ellen is segítséget nyújt. Az egyedülálló PMD Beauty Kiss ajakfeltöltő készülék, ami az ajak öregedése ellen elsőként alkalmazza a szabadalmaztatott pulzáló vákuum technológiát, világszerte közkedvelt a vásárlók körében.

Értékelés PMD Beauty Replacement Discs Black Coarse