PMD Beauty Hydrakiss hidratáló maszk az ajkakra

PMD Beauty Hydrakiss hidratáló maszk az ajkakra
PMD Beauty Hydrakiss hidratáló maszk az ajkakra
10 db
10 950Ft

1 095,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PMD06584 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás PMD Beauty Hydrakiss
Tulajdonságok

Az Ön ajkai is megérdemlik a különleges ápolást. A minőségi PMD BeautyHydrakiss ajakmaszk megfelelő mértékben hidratálja és természetesen széppé teszi az ajkakat.

Tulajdonságok:

  • lágy és rugalmas ajkakat eredményez
  • teltebb hatást ad az ajkaknak
  • meggyógyítja a száraz és kicserepesedett ajkakat
  • intenzíven hidratál és táplál

Használata:
Vigye fel a tiszta és száraz ajkakra.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, Anti-age, Táplálás

PMD Beauty a márkáról

Az amerikai PMD Beauty márka olyan intelligens arctisztító készüléket jelentetett meg, mellyel otthona kényelmében is hatékony kozmetikai procedúrákkal kényeztetheti magát. Egyszerűen és biztonságosan.

A PMD Beauty jeligéje a káprázatos magabiztosságot kifejező #BrilliantConfidence. A társaság számára ugyanis kiemelkedően fontos, hogy ügyfelei elégedettek legyenek önmagukkal. Ahogyan a PMD Beauty vezérigazgatója, Sam Alexander mondja: „Hisszük, hogy márkánk mindenkinek segít olyannak szeretnie magát, amilyen.“ Mert aki elégedett az arcbőrével, az a saját megjelenésével is elégedettebb lesz. Az első otthoni használatra való, a bőr mikrodermabráziójára (elhalt hámsejtjeinek mechanikus eltávolítására) szolgáló kézi készülék találmánya mögött a PMD Beauty szakértőinek csapata áll. Szabadalmaztatott forgótárcsája és vákuumos szívórendszere szó szerint forradalmasította az otthoni arcápolás világát.

A PMD Beauty Microderm Classic vákuumos arctisztító készülék a márka Szent Grálja, mely tökéletesen tisztává és finommá teszi az arcot, és a kisebb hibák ellen is segítséget nyújt. Az egyedülálló PMD Beauty Kiss ajakfeltöltő készülék, ami az ajak öregedése ellen elsőként alkalmazza a szabadalmaztatott pulzáló vákuum technológiát, világszerte közkedvelt a vásárlók körében.

Értékelés PMD Beauty Hydrakiss