PlayboyPlay it Wild Eau de Toilette hölgyeknek

4×
Playboy Play it Wild Eau de Toilette hölgyeknek
Playboy Play it Wild Eau de Toilette hölgyeknek
90 ml

Kód: PLB0431 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás Playboy Play it Wild
Összetétel

A csábítás játék, és az ellenállhatatlan illat egy női fegyver, amellyel mindig lépéselőnyben lesz. Az Playboy Play it Wild eau de toilette bármikor érzékien kifinomult illatba burkolja, amikor úgy érzi, hogy tündökölni akar.

  • keleties illat
  • virágos illat
  • édes illat
  • temperamentumos, energikus nőknek
  • friss illat meleg időre

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin-narancs aroma, keserűnarancs, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, Coca-Cola, rebarbara
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ibolya, vanília, borostyán
Az illat fajtája
orientális, virágos

Playboy a márkáról

Playboy parfümök|Playboy - A legendás Playboy magazint Hugh Hefner jelentette meg 1953 novemberében. Az első szám címoldalán Marilyn Monroe szerepelt felöltözve. Playboy a koncepciójával szerette volna összekapcsolni az erotikus fantáziát a szomszéd lánnyal. Ezt a koncepciót támogatták olyan híres, elismert és gazdag emberek, mint Castro, Martin Luther King, stb. A Playboy márkanév ma már nem csak egy magazint jelent. A világ minden részén találkozhatunk Playboy üzletekkel, Playboy női és férfi ruhákkal. A Playboy termékek között fellelhetőek a női és férfi szexi Playboy illatok is.

Értékelés Playboy Play it Wild3