Playboy Play It Sexy Pin Up spray dezodor nőknek

 • Playboy Play It Sexy Pin Up spray dezodor nőknek
 • Playboy Play It Sexy Pin Up spray dezodor nőknek 1
   více

  Playboy Play It Sexy Pin Up változatok

  Fel

  Parfüm leírása Playboy Play It Sexy Pin Up

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  A minőségi Playboy Play It Sexy Pin Up porlasztós izzadásgátló frissességet és kellő energiát ad önnek. Azonos termékcsaládba tartozó illattal kombinálva egész nap folyamán segít megőrizni annak intenzitását.

  Fel

  A Playboy márkáról

  Playboy parfümök|Playboy - A legendás Playboy magazint Hugh Hefner jelentette meg 1953 novemberében. Az első szám címoldalán Marilyn Monroe szerepelt felöltözve. Playboy a koncepciójával szerette volna összekapcsolni az erotikus fantáziát a szomszéd lánnyal. Ezt a koncepciót támogatták olyan híres, elismert és gazdag emberek, mint Castro, Martin Luther King, stb. A Playboy márkanév ma már nem csak egy magazint jelent. A világ minden részén találkozhatunk Playboy üzletekkel, Playboy női és férfi ruhákkal. A Playboy termékek között fellelhetőek a női és férfi szexi Playboy illatok is.

  Fel

  Értékelés Playboy Play It Sexy Pin Up

  • 2016. augusztus 23., kedd
   D.Alexandra

   Kellemes vattacukros, gyümölcsös illata van! Hétköznapra vettem, s arra tökéletesen megfelel, s a táskámban is kényelmesen elfér.

  Mit gondol Ön a Playboy Play It Sexy Pin Up termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​

  Menu