Ugrás a fő tartalomhoz
Plantur 39 sampon koffein kivonattal a festett és károsult hajra
Plantur 39 sampon koffein kivonattal a festett és károsult hajra
Hajtípusfestett haj
HatásHajszín megóvása, növekedést serkentő, regenerálás
Fejbőrtípusminden fejbőrtípus
Hajproblémakárosult haj, hajritkulás és hajhullás

A haj leggyakrabban hormonális változások hatására veszíti el vitalitását. A hölgyek hajtöveit a női nemi hormonok (ösztrogének) magas szintje védi, de – főleg a menopauza időszakában – csökkenhet a mennyiségük. Így az új hajszálak már vékonyabbak, korán kihullanak, és a fejbőr egyre láthatóbbá válik. A Plantur 39 sampon koffeinkivonattal a festett és károsult hajra hatékonyan előzi meg a haj hullását és meggyengülését ebben az időszakban.

A Plantur 39 sampon összetétele koffeinben gazdag: Ez a hatóanyag minden irányban behatol a hajhagymákba. A fehér tea fitoflavonoidjai fokozzák a fejbőr és a hajhagymák ellenálló képességét, ugyanakkor regenerációjukat is támogatják. A búzakivonat B5 provitaminnal erősíti és helyreállítja a károsodott haj struktúráját és hozzájárul a hajszín káprázatos ragyogásához.

Tulajdonságai:

 • segít megelőzni a hormonális eredetű hajhullást
 • megújítja a száraz és porózus haj ellenálló képességét
 • lágyságot és fényt ad a festett hajnak
 • hajmosás során aktiválja a hajhagymákat
 • hozzájárul a haj növekedéséhez és dúsabbá válásához

Összetétel:

 • koffein – véd a tesztoszteron káros hatásaitól a
  hajhagymákban és energiát ad a hajtöveknek a növekedéshez
 • búzafehérjék – újra megerősítik a sérült és gyenge hajat
 • fehér tea fitoflavonoidok – fokozzák a fejbőr
  és a hajtövek ellenálló képességét
 • B5 provitamin – dússágot és puhaságot kölcsönöz a hajnak

Alkalmazása:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű sampont a nedves hajra és gyengéden masszírozza be a fejbőrbe. Hagyja 2 percen át hatni. Legvégül alaposan öblítse le vízzel.

A Notino tippje:
A még puhább és könnyebben kifésülhető hajért egészítse ki a sampont festett és károsult hajra való Plantur 39 balzsammal az azonos termékcsaládból.

 
A Plantur 39 koffeines sampon koffeinkivonattal a festett és károsult hajra bizonyíthatóan segít megelőzni a haj ritkulását. A festett és károsult hajra való fito-koffein sampon a búza természetes kivonataival és B5 provitaminnal hidratálja és erősíti a hajat. Egyenletessé teszi a haj sérült struktúráit és intenzív fényt kölcsönöz. A hatóanyag már a hajmosás során egészen a hajhagymákig hatol. A haj leggyakrabban a szervezet hormonális és genetikai eredetű változásai hatására kezd el hullani. A hölgyek hajtöveit a női nemi hormonok (ösztrogének) magas szintje védi. Ha csökken a mennyiségük, például a változókorban, akkor fokozódik a férfi nemi hormonok hatása. Így az új hajszálak már vékonyabbak, korán kihullanak, és a fejbőr egyre láthatóbbá válik. A festett és károsult hajra való Plantur 39 sampon koffeinkivonattal hatékonyan előzi meg a haj hullását és meggyengülését ebben az időszakban.

Plantur39 sampon koffein kivonattal a festett és károsult hajra

10×
250 ml
4 540Ft

Raktáron | 1 816,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: PLA2754
1
Express One Hungary
csütörtök 2024. 02. 29.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2024. 02. 28.