Piz BuinTan & Protect napozást elősegítő védő olaj SPF 30

Piz Buin Tan & Protect napozást elősegítő védő olaj SPF 30
Piz Buin Tan & Protect napozást elősegítő védő olaj SPF 30
Akció
Spóroljon
7 030Ft

Spóroljon 61%
150 ml
2 740Ft

1 826,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: PZB02056 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Piz Buin Tan & Protect
Tulajdonságok

Szeretné a napbarnított bőrt élvezni, de a bőre egészssége miatt is aggódi? A Piz Buin Tan & Protect remek társa lesz minden nyaraláson. SPF 30 faktorának köszönhetően megvédi bőrét a nap káros hatásaitól, mégis előségíti bőre barnulását.

Tulajdonságok:

  • intenzívebbé teszi és meghosszabbítja a bőr barnaságát
  • védi a bőrt az UV-sugárzás okozta károsodástól
  • támogatja a természetes barnulási folyamatot
  • táplálja és ápolja a bőrt

Használata:
Napon tartózkodás előtt vigye fel megfelelő mennyiségben a teljes testfelületre.

Fontos figyelmeztetések

Még napozás előtt használja a fényvédő terméket. A védelem fenntartása érdekében gyakran ismételje a szer alkalmazását, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után. A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre! Csecsemőket és kisgyerekeket ne érjen közvetlen napfény! Fényvédő termék használata mellett se tartózkodjon túl sokáig a napon! Szembe ne kerüljön.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Védőfaktor
közepes védelem (SPF 15 – SPF 25)

Piz Buin a márkáról

Hegyen, városban és strandon. A csúcsminőségű Piz Buin napvédő kozmetikumoknak köszönhetően bőre mindig megbízhatóan védett lesz az UV-sugárzástól, bárhol is tartózkodik.

A márka arról az osztrák-svájci határon magasodó Piz Buin hegycsúcsról kapta nevét, melynek tengerszint feletti magassága 3 312 m. Ezt a hegycsúcsot mászta meg 1938-ban a kémia szakos hallgató, Franz Greiter, aki a túráról komoly napégési sérülésekkel tért haza. Ez a kellemetlen élmény arra ösztönözte, hogy fényvédő kozmetikai termékek kifejlesztésével kezdjen foglalkozni. 1946-ban így elkészült az első Piz Buin Gletscher Creme napozókrém.

Nem sokkal később Franz Greiter előállt a védőfaktornak azzal a formájával, amilyennek ma is ismerjük. Egyre több UV-sugárzással, vízzel és a bőrre ártalmas egyéb faktorral szemben ellenálló Piz Buin készítmény jelent meg.

Napjainkban a Piz Buin fényvédő kozmetikumok a szakterület legismertebb kozmetikumai közé tartoznak. A márka portfóliójában olyan napozókrémeket, napozótejeket és olajokat talál, melyeknek köszönhetően teljes mértékben és veszélytelenül élvezheti a napon tartózkodást, ugyanakkor napozás utáni ápolók is rendelkezésére állnak.

Értékelés Piz Buin Tan & Protect