Piz Buin Protect & Coolkozmetika szett I. hölgyeknek

Piz Buin Protect & Cool kozmetika szett I. hölgyeknek
Piz Buin Protect & Cool kozmetika szett I. hölgyeknek
kozmetika szett I. hölgyeknek

Kód: PZB1580 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Protect & Cool bőrfrissítő napozó hab SPF 15 150 ml + ultrakönnyű védő fluid SPF 30 50 ml

Tulajdonságok

Védőfaktor
közepes védelem (SPF 15 – SPF 25), magas védelem (SPF 30 – SPF 50)
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Piz Buin a márkáról

Hegyen, városban és strandon. A csúcsminőségű Piz Buin napvédő kozmetikumoknak köszönhetően bőre mindig megbízhatóan védett lesz az UV-sugárzástól, bárhol is tartózkodik.

A márka arról az osztrák-svájci határon magasodó Piz Buin hegycsúcsról kapta nevét, melynek tengerszint feletti magassága 3 312 m. Ezt a hegycsúcsot mászta meg 1938-ban a kémia szakos hallgató, Franz Greiter, aki a túráról komoly napégési sérülésekkel tért haza. Ez a kellemetlen élmény arra ösztönözte, hogy fényvédő kozmetikai termékek kifejlesztésével kezdjen foglalkozni. 1946-ban így elkészült az első Piz Buin Gletscher Creme napozókrém.

Nem sokkal később Franz Greiter előállt a védőfaktornak azzal a formájával, amilyennek ma is ismerjük. Egyre több UV-sugárzással, vízzel és a bőrre ártalmas egyéb faktorral szemben ellenálló Piz Buin készítmény jelent meg.

Napjainkban a Piz Buin fényvédő kozmetikumok a szakterület legismertebb kozmetikumai közé tartoznak. A márka portfóliójában olyan napozókrémeket, napozótejeket és olajokat talál, melyeknek köszönhetően teljes mértékben és veszélytelenül élvezheti a napon tartózkodást, ugyanakkor napozás utáni ápolók is rendelkezésére állnak.

Értékelés Piz Buin Protect & Cool