Pino SilvestrePino Silvestre Original Eau de Toilette uraknak

18×
Pino Silvestre Pino Silvestre Original Eau de Toilette uraknak
Pino Silvestre Pino Silvestre Original Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
8 600Ft

Spóroljon 51%
75 ml
4 200Ft

5 600,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: PIN0035 | Több mint 5 db a raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
szerda 2021. 10. 27.

Leírás Pino Silvestre Pino Silvestre Original
Összetétel

Mintha csak egy fenyőerdőben sétálna. A Pino Silvestre Pino Silvestre Original Eau de Toilette uraknak különleges, akárcsak flakonja. Aromás, fás tónusú illata ideális választás a mindennapokra. Segít kibontakoztatni az Önben rejtőző férfias erőt, és merészséget. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik személyiségét.

  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • magabiztos férfiaknak

Illat összetétele
A bazsalikom, frissítő citrom és a könnyed levendula a bergamottal és borókával keveredik az első tónusokban. Szíve igazán robbanékony, és fűszeres a szegfűnek, köménynek, zsályánakm és a jellegzetes fenyőnek köszönhetően. Alapjában a melengető borostyán található, amely a cédrussal és pézsmával együtt legtovább marad meg bőrén.

Illat története
A fenyőtoboz alakú flakon már első látásra felkelti a figyelmet. A Pino Silvestre illat fás tónusai igazán jellegzetesek és különlegesek. Igazán ikonikus illat, amelybe ha beleszeret, nem fogja másra lecserélni. Hosszú tartósságú, és a mindennapokra ideális, frissítő választás.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, COUMARIN, BHT. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, levendula, bazsalikom, boróka, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fenyő, zsálya, kömény, szegfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, cédrus, borostyán
Az illat fajtája
aromás

Pino Silvestre a márkáról

A Pino Silvestre olasz férfiillatok a fenyő egyedülálló aromáját rejtik magukban, amely e márka karakterisztikus jegyévé vált! A Pino Silvestre kultikus férfiillatok gazdag múlttal rendelkeznek, 1955-ig visszanyúlóan. Ekkor alapították meg ugyanis a Pino Silvestre nevű, legendás olasz divatudvart.

A Pino Silvestre parfümök nagyon pikánsak, intenzívek, tele frissítő illóolajokkal, amelyek nagy hatást tudnak gyakorolni környezetére. Ugyanilyen eredetiek és tetszetősek a Pino Silvestre egyedülálló, tobozalakú üvegcséi is. Kényeztesse magát valamivel, ami igazán kivételes, és emelje ki férfias karizmáját az egyedülálló, fenyős üdeséggel teli Pino Silvestre férfiillatokkal!

Értékelés Pino Silvestre Pino Silvestre Original18