Balmain Balmain Homme

stift dezodor férfiaknak 75 g

Balmain Balmain Homme stift dezodor férfiaknak 75 g
stift dezodor férfiaknak 75 g

Kód: PBA0254 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Balmain Balmain Homme
stift dezodor férfiaknak 75 g

Áru elérhetőségének nyomon követése

Balmain Balmain Homme parfüm leírása

A minőségi Balmain Balmain Homme parfümös deo stick nagyszerűen egészíti ki az azonos kollekcióba tartozó illatokat. A szilárd izzadásgátló hatékonyan gátolja meg a kellemetlen izzadást, ápolja, és hosszú órákra illatosítja a hónalj érzékeny bőrét.

Balmain a márkáról

Pierre Balmain, a francia divattervező és szakterületének ikonja 1945-ben alapította meg Párizsban saját divatházát. A szalont saját magáról nevezte el, vagyis a Balmain nevet kapta. A divattervező ruháit kifinomultság és elegancia, valamint az építészet és a haute couture közötti kapcsolat mesteri hangsúlyozása jellemzi. Mint mondotta: "a szabómesterség a mozgás architektúrája“.
Balmain modelljeit olyan új típusú energikus nőknek készítette, akik minden élethelyzeten elegánsan felülkerekednek, ezt a stílust "Jolie Madame"-ként nevezte el. Mivel Balmain nem szerette a hivalkodó díszítéseket, ruháinak kivitele egyszerű, az elegancia, egyszerűség és kifinomultság érvényesül bennük.
Balmain márkája az egész világon elterjedt, de a történelmi mag Párizsban maradt. A világon sokak a divatirányzatok mércéjének tekintik.  

Értékelés Balmain Balmain Homme

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!