Philosophy Iced Orchid tusfürdő nőknek

 • Philosophy Iced Orchid tusfürdő nőknek
   více

  Philosophy Iced Orchid változatok

  • Philosophy Iced Orchid tusfürdő nőknek 480 ml tusfürdő nőknek 480 ml  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: PHL0084

  Fel

  A Philosophy márkáról

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  A Philosophy márkát Cristina Carlino (látnok) alapította 1996 - ban. Cristina többek között sikeresen üzemeltette a Biomedic vállalatot is, amelyet végül eladott a L’Oréal cégnek. Hasonló sorsa jutott az ő második lelki gyermeke is - azután, hogy a Philosophy lett a negyedik legnagyobb bőrápolási márka Amerikában, az egyik legismertebb parfümgyártó cég, vagyis a Coty Inc. felvásárolta.

  Cristina fő célja volt áthidalni a minőségi különbségeket két fajta termék között. Méghozzá azok között, amelyek orvosi rendelőkben vannak és amelyek a hagyományos boltokban kaphatóak. Ennek a célnak az elérése minden bizonnyal sikerült. Érdemes lehet megjegyezni azt is, hogy a Philosophy márkáról már a The Oprah Winfrey Show - ban is említést tettek (az „Oprah's Favorite Things“ szegmensben).

  Tusfürdők, testápolók, krémek…a Philosophy termékeket vezető bőrgyógyászati szakértőkkel  és más tudományos ágazatokkal együttműködve fokozatosan fejlesztik. Minden terméknek saját története van, amelyből mind nagyjából ugyanarról mesél -  szupermodern technológia, klinikailag igazolt hatások…és a gyönyörű, tökéletesen sima, fiatalos kinézetű arcbőr.

  A Philosophy kozmetika magas minőségű természetes és szintetikus összetevőket tartalmaz. Úgy tervezték őket, hogy segítsenek Önnek jól kinézni és egyben jól is érezni magát. Hozzá kell tennünk azt is, hogy a Philosophy bevételeinek 1 % - a jótékonysági célokra van fordítva - pontosabban a Hope & Grace kezdeményezést támogatják, amely a mentális problémák ellen küzd (depresszió, szorongás, poszttraumás stressz betegségek, stb.).

  A Philosophy márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyönyörű külsőre vágyik, szívesen kényezteti magát, különböző bőrproblémái vannak, továbbá aki közvetetten hozzá szeretne járulni egy jó ügyhöz.

   

   

  Fel

  Értékelés Philosophy Iced Orchid

  Mit gondol Ön a Philosophy Iced Orchid termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​

  Menu