Skip to main content

PhilipsStyleCare Essential BHH880/00 hajvasaló kefe hajra

1×
Philips StyleCare Essential BHH880/00 hajvasaló kefe hajra
Philips StyleCare Essential BHH880/00 hajvasaló kefe hajra
BHH880/00
15 500Ft

Raktáron | 15 500,00Ft / 1 db, áfával | Kód: PHI01651
1
Express One Hungary
kedd 2022. 02. 01.
Személyes átvétel
kedd 2022. 02. 01.

A Philips StyleCare Essentiel BHH880/00 hajvasaló kefe ideális eszköz a haj gyors és hatékony rendben tartásához. Olyan helyzetekben tökéletes kellék, amikor jól kell kinéznie, de pihentetni szeretné a haját a tincsenkénti hajvasalástól.

Tulajdonságai:

  • könnyen, gyorsan és hatékonyan egyenesíti és fésüli ki a hajat
  • egészséges megjelenést és káprázatos fényt ad a hajnak
  • védi a hajat az égéstől és a töredezéstől
  • sima és finom hajat eredményez

Műszaki adatok:

  • 170 és 200 ° C hőmérsékletre állítható
  • ThermoProtect technológia gátolja a túlmelegedését
  • 111 fűtőlap – 50 másodpercen belüli felfűtés
  • turmalin kerámia felület
  • 1,8 m hosszú forgó kábel és hálózati töltés

Használata:
Hagyja felmelegedni a készüléket, majd fokozatosan fésülje át a haját. Dúsabb hatás eléréséhez hajoljon előre, hajtsa előre a haját, és így fésülje lefelé.

Letölthető:

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.