Philips Sonicare Sensitive Standard csere fejek a fogkeféhez

2×
Philips Sonicare Sensitive Standard csere fejek a fogkeféhez
Philips Sonicare Sensitive Standard csere fejek a fogkeféhez
HX6052/07 2 db
4 950Ft

2 475,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PHI0804 | Raktáron

A Philips Sonicare csere fejek minden Philips Sonicare elektromos fogkefével kompatibilisek.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Philips Sonicare Sensitive Standard

Az érzékeny fogak mindennapos ápolása is megoldható fájdalom és kellemetlen érzések nélkül. A Philips Sonicare Sensitive Standard HX6052/07 fogkefékhez tartozó cserefejek extra puha sörtékkel rendelkeznek a gyengéd, de mégis hatékony fogmosás érdekében. A kefefej kis méretének és az alakjának köszönhetően olyan helyekre is elér, ahová a klasszikus fogkefének esélye sincs.

A Sonicare Sensitive sörtéi a fogkefefej közepén 25%-kal puhábbak mint a ProResults kefefej sörtéi. Így kellemes fogmosást biztosítanak látható foggyökerek esetén is. A speciálisan kontúrozott sörték alkalmazkodnak a fog alakjához, ennek köszönhetően kíméletesen eltávolítják a foglepedéket. A fogíny egészséges, a fogak tiszták és ragyogóak lesznek!

Tulajdonságai:

  • gyengéden, de alaposan tisztítja a fogakat és eltávolítja a foglepedéket
  • extra puha sörték kíméletesek a nagyon érzékeny fogakhoz és fogínyhez is
  • a kék színű sörték elhalványodása figyelmeztet arra, hogy ideje a kefefejet újra cserélni
  • gyengéden masszírozza a fogínyt, és javítja az állapotát már 2 hét után
  • még a nehezen hozzáférhető helyeket is eléri
  • egyszerűen cserélhető kefefej
  • minden Philips Sonicare fogkefével kompatibilis,
    kivéve a PowerUp Battery és az Essence modelleket

Használata:
Egyszerűen pattintsa rá a kefefejet a Philips Sonicare fogkeféjére. Tisztítsa meg a fogait sorban egymás után túlzott dörzsölés és nyomás nélkül. Használata után a fogkefét alaposan öblítse le folyóvízzel és hagyja megszáradni. A fogkefefejet cserélje körülbelül 3 havonta.

Philips a márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Sonicare Sensitive Standard2