Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47 sonic fogkefe

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47 sonic fogkefe
Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47 sonic fogkefe
HX6870/74 Black

Kód: PHI02387 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A Philips Sonicare csere fejek minden Philips Sonicare elektromos fogkefével kompatibilisek.

Leírás Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47
Tulajdonságok

Felejtse el a hétköznapi, hagyományos fogkeféket! Gondoskodjon a fehérebb mosolyról egy olyan segítőtárssal, amelynek intelligens funkciói és egyszerű használata kellemes meglepetést okoznak. A Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 szónikus fogkefe megelőzi a fogszuvasodást, javítja az íny egészségét és már 1 heti használat után fehérebb mosolyt garantál.

Az intelligens fogmosás élményét Ön még érzékeny fogak, fogszabályzó vagy fogpótlás mellett is élvezheti. A Philips fogkefe a fogak között és az ínyvonalon található, nehezen hozzáférhető helyeket is eléri. Röviden szólva tehát a teljes szájüregről gondoskodik, és még arra is figyelmezteti Önt, ha túlzott nyomást fejtene ki a fogakra. Adjon zöld utat az egészséges fogaknak és ínynek!

Tulajdonságai:

 • hozzájárul az egész szájüreg egészségéhez
 • tisztítja a fogakat, a fogközöket és az ínyt
 • eltávolítja a felszíni elszíneződéseket
 • már 1 heti használat után fehérebbé teszi a fogakat
 • megelőzi a fogszuvasodást
 • javítja a fogíny egészségét

Műszaki leírás:

 • szónikus technológia – percenként akár 31 00 súrolást végez, felhabosítja a fogkrémet, majd eljuttatja a fogközökbe és az íny vonalához
 • 3-féle üzemmód – Clean (mindennapos fogmosás), White (felszíni szennyeződések eltávolítása), Gum Care (ínymasszázs)
 • 3 intenzitás – magastól az alacsonyig
 • BrushSync üzemmód – automatikusan kiválasztja az üzemmódot és az intenzitást, figyelmeztet a fogkefefej cseréjére is
 • QuadPacer időzítő – figyel az egyes pontok tisztítási idejére
 • SmarTimer időzítő – felügyel a fogmosás ajánlott 2 perces idejére
 • nyomásérzékelő – figyelmeztet a fogakra kifejtett túlzott nyomásra
 • 1 feltöltéssel 2 héten át használható

Kiegészítők:

 • 1 ProtectiveClean markolat
 • 2 standard méretű W2 Optimal White fogkefefej
 • 1 prémium minőségű utazótok – lehetővé teszi a fogkefe higiénikus szállítását
 • 1 kompakt töltőállomás

Használata:
A mellékelt útmutató szerint használja.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros

Philips a márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47