Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24 sonic fogkefe

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 sonic fogkefe
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 sonic fogkefe
Akció
Ingyenes kiszállítás
HX6836/24
30 140Ft

30 140,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PHI01792 | Raktáron

A Philips Sonicare csere fejek minden Philips Sonicare elektromos fogkefével kompatibilisek.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24
Tulajdonságok

Bízzon a legújabb technikában a szájüreg tisztítása során is, hiszen ez hozzásegíti Önt az egészségesebb fogakhoz és a ragyogóbb mosolyhoz. A Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 szónikus fogkefe hatékonyan távolítja el a kellemetlen lepedéket a fogakról, hosszútávú használatával pedig az íny egészségéhez is hozzájárul.

A fogkefefej sűrű sörtéi igazán precízen tisztítják meg a fogakat, a különleges White üzemmóddal kiegészülve pedig tökéletesek a felszíni elszíneződések eltávolítására. Így már mindössze egy hét alatt hozzásegítik Önt a fehérebb fogakhoz. A fogkefébe épített érzékelő mindig figyelmezteti, ha túlzott nyomást fejt ki a fogakra, a Smartimer időzítő pedig jelzi a fogmosás ajánlott időtartamát.

Tulajdonságai:

 • láthatóan fehérebb fogak mindössze egy heti használat után
 • eltávolítja a fogak felszíni elszíneződéseit, amelyeket az étel, ital vagy a dohányzás okozott
 • segít megelőzni a fogszuvasodás kialakulását
 • hatékonyan eltávolítja a lepedéket a fogakról
 • hozzájárul az íny egészségéhez
 • használhatja akkor is, ha fogszabályzója, tömései, koronái vagy fazettái vannak

Műszaki leírás:

 • 62 000 rezgés percenként
 • White üzemmód – eltávolítja a fogfelszín elszíneződéseit
 • Clean üzemmód – gondoskodik az alapos tisztításról
 • SmarTimer időzítő – 2 perces időt mér
 • nyomásérzékelő – garantálja a megfelelő használatot
 • QuadPacer időzítő – gondoskodik az egyenletes tisztításról
 • BrushSync™ funkció – észleli, ha elhasználódott a fogkefefej
 • lítium-ion akkumulátor + töltöttségjelző
 • a feltöltött akkumulátor akár 2 hetet is kibír

Tartozékok:

 • 1 W2 Optimal White fogkefefej
 • töltő

Használata:
Nedvesítse be a fogkefét és nyomjon rá fogkrémet. Válassza ki az intenzitást és helyezze a fogkefét a szájüregbe. Lépésről lépésre mindegyik fog minden oldalát mossa meg. A fogkefe hangjelzése figyelmezteti Önt, ha a szájüreg következő részét kell tisztítania. A fogmosás végén köpje ki a maradék fogkrémet és vízzel öblítse ki a szájat. A fogkefefejet használat után folyó víz alatt alaposan öblítse le.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros

Philips a márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24