Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 HX6803/04 sonic fogkefe

Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 sonic fogkefe
Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 sonic fogkefe
sonic fogkefe
34 980Ft

34 980,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PHI01854 | Raktáron

A Philips Sonicare csere fejek minden Philips Sonicare elektromos fogkefével kompatibilisek.

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 10.
Személyes átvétel
szombat 2021. 05. 08.

Leírás Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 HX6803/04
Tulajdonságok

Élvezze fogmosás során az elektromos fogkefe minden előnyét, de legyen biztos abban is, hogy a fogmosás kíméletes. A Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04 szónikus fogkefe akár 7× több foglepedéket képes eltávolítani, mint egy klasszikus kézi fogkefe, ugyanakkor maximálisan gyengéd a fogakkal és az ínnyel.

A fogkefében alkalmazott szónikus technológia 62 000 rezgés/perc frekvencián működik, aminek köszönhetően precízen távolítja el a foglepedéket. A tisztítás során vizet juttat a fogközökbe, speciálisan lekerekített feje pedig gond nélkül eléri a hátsó fogakat is. A praktikus nyomásérzékelő finom rezgésekkel figyelmezteti, ha túl nagy nyomást fejtene ki a fogakra. Mivel rendkívül kímélő, ezt a fogkefét bátran használhatja akkor is, ha fogszabályzója, tömései, koronái vagy fazettái vannak.

Tulajdonságai:

 • kímélően tisztítja a fogakat, továbbá a fogközöket is
 • akár 7-szer több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe
 • hozzájárul a fogszuvasodás veszélyének mérsékléséhez
 • javítja az íny állapotát és egészségét
 • fogpótlásokra és fogszabályzóra is biztonsággal használható
 • a szájüreg hátsó részében található fogak tisztítását is lehetővé teszi

Műszaki leírás:

 • 1 Clean tisztítási üzemmód + két tisztítási intenzitás
 • szónikus technológia – akár 62 000 rezgés/perc frekvenciával
 • Easy start program – fokozatosan növeli a fogkefe teljesítményét
  az első 14 napon a megszokás könnyítésére
 • beépített nyomásérzékelő – figyelmezteti Önt, ha túl nagy nyomást fejt ki a fogakra
 • QuadPacer időzítő – jelzi a száj részeinek egyenlő tisztításához szükséges időközöket
 • BrushSync funkció – időben figyelmezteti Önt, ha a fogkefefej elhasználódott
 • SmarTimer időzítő – méri a tisztításra ajánlott 2 perces időtartamot
 • lítium-ion akkumulátor + töltöttségjelző
 • 1 töltéssel az akkumulátor akár 2 hetet is kibír

Használata:
Nedvesítse be a fogkefét és nyomjon rá fogkrémet. Helyezze a fogkefét a szájüregbe és csak ezt követően kapcsolja be. Lépésről lépésre mindegyik fog minden oldalát mossa meg. A fogkefe hangjelzése figyelmezteti Önt, ha a szájüreg következő részét kell tisztítania. A fogmosás végén köpje ki a maradék fogkrémet és vízzel öblítse ki a szájat. A fogkefefejet folyó víz alatt mindig alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros

Philips a márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 HX6803/04