Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard HX9042/17 csere fejek a fogkeféhez

Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard csere fejek a fogkeféhez
Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard csere fejek a fogkeféhez
2 db
8 650Ft

4 325,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PHI1358 | Raktáron

A Philips Sonicare csere fejek minden Philips Sonicare elektromos fogkefével kompatibilisek.

Illóolajokra vonatkozó figyelmeztetés: az illóolajokat tartalmazó fogpaszták károsíthatják a kefefejet. Kerülje az illóolajokat vagy kókuszolajat tartalmazó termékek közvetlen érintkezését a termékkel. Használatuk a szálak kilazulásához vezethet. 

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
szombat 2021. 05. 15.

Leírás Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard HX9042/17

Hatékony tisztítást kombinál a fogíny védelmével a Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard. A csere fejek a fogkeféhez bármilyen Philips szónikus fogkefével kombinálhatóak. Sörtéi puhák és rugalmasak, így könnyen alkalmazkodik a fogak körvonalaihoz és igazán hatékonyan tisztít.

Tulajdonságok:

  • 10x hatékonyabban távolítja el a lepedéket mint a hagyományos fogkefe
  • elnyeli a túlzott nyomást és javítja a szónikus tisztítás technológiáját
  • indikátor sörték jelzik  mikor szükséges a kefefejet cserélni
  • alkalmazkodjon a fogak és az íny egyedi kontúrjaihoz
  • ultrapuha sörték, melyek hatékonyan tisztítanak
  • egyszerű a kefefej cserélése

Használata:
Helyezze fel a pótfejet az adott típusú fogkefére és pattintsa be a helyére.

Philips a márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard HX9042/17