Philips Sonicare Optimal White Compact HX6072/27 csere fejek a fogkeféhez mini

Philips Sonicare Optimal White Compact csere fejek a fogkeféhez mini
Philips Sonicare Optimal White Compact csere fejek a fogkeféhez mini
2 db
7 670Ft

3 835,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PHI01859 | Raktáron

A Philips Sonicare csere fejek minden Philips Sonicare elektromos fogkefével kompatibilisek.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Philips Sonicare Optimal White Compact HX6072/27

Ha nem csak a fogak tökéletes tisztasága, de a csodás fehér színük is fontos Önnek akkor megtalálta a megfelelő fogkefét. A Philips Sonicare Optimal White Compact HX6072/27 nem csak hatékonyan tisztítja a fogakata, segít eltávolítani az ételek és italok után megjelenő foltokat is fogairól.

Tulajdonságok:

  • indikátor sörték jelzik mikor szükséges a kefefejet cserélni
  • segít megőrizni a fogak fehérségét fogfehérítések között
  • gyémánt alakban elhelyezett sörték fehérítik a fogakat
  • csökkenti a fog nem kívánt elszíneződését és foltjait
  • kényelmes és egyszerű kezelhetőség
  • természetesen fehéríti a fogat
  • hatékonyan tisztítja a fogakat
  • egyszerű kefefej csere

Használata:
Helyezze fel a pótfejet az adott típusú fogkefére és pattintsa be a helyére.

Philips a márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Sonicare Optimal White Compact HX6072/27