Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 csere fejek a fogkeféhez

1×
Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 csere fejek a fogkeféhez
Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 csere fejek a fogkeféhez
HX9004/10 4 db
11 220Ft

2 805,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PHI01856 | Raktáron

A Philips Sonicare csere fejek minden Philips Sonicare elektromos fogkefével kompatibilisek.

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 15.

Leírás Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10

A tökéletes szájhigiénia érdekében elengedhetetlen az igazán alapos fogmosás. A Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 kefefejek akár 7-szer annyi foglepedéket eltávolítanak, mint a kézi klasszikus fogkefék, és már két hét alatt javítják az íny egészségi állapotát.

Az extra hosszú és tömör sörték lehetővé teszik a szennyeződések eltávolítását a nehezen hozzáférhető helyekről is. A BrushSync™ funkció kiválasztja az optimális tisztítás erősségét. Használata egyszerű, automatikusan figyelmeztet a fejcsere szükségességére, ezáltal a fogainak és az ínyének mindig a legjobb minőségű ápolást biztosíthatja.

Tulajdonságai:

 • akár 7-szer hatékonyabban távolítja el a foglepedéket, mint a normál fogkefék
 • eléri a nehezen hozzáférhető helyeket és a fogközöket is
 • alkalmazkodik a fogak és íny egyedi alakjához
 • mérsékli a fogínyvérzést és gyulladások kialakulását
 • szónikus pulzálással garantáltan kímélő
 • a kefefej sörtéi színváltozással jelzik, amikor újra kell cserélni őket
 • a rápattintható dizájn megkönnyíti az alkalmazását

Műszaki leírás:

 • minden Philips SoniCare modellel kompatibilis, kivéve a PowerUp Battery és az Essence modelleket
 • a BrushSync™ funkció egyénre szabott tisztítási módot és erősséget választ
 • hosszú és tömör sörtéi eltávolítják a foglepedéket mélyen a fogközökből is
 • a szónikus technológia a fogak közé irányított folyadékkal távolítja el a lepedéket
 • a kefefej sörtéi színváltozással jelzik, ha ideje újra cserélni őket

Használata:
Az egyszerűen összeszerelhető Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 kefefejeket egyszerűen pattintsa rá a Philips Sonicare fogkefére. Vigyen fel a kefefejre fogkrémet és a szokásos módon mosson fogat. Körülbelül 3 hónap múlva a kék sörték fehérre változnak, ami azt jelzi, hogy a kefefej elhasználódott és újra kell cserélni.

Philips a márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/101